Om 12 minuter (när jag började skriva alltså) är det julafton. Jag är så nervös inför mina julklappar!!!! Undrar vad jag kommer att få, hoppas jag får bara bra saker och hoppas alla mina klappar överstiger värdet på mina bloggfienders klappar. För julklappar är vad julen handlar om. Och pussar från sin flickvän. Klockan 11.24 kommer hon och då ska pussas loss. Hon är den bästa flickvännen en Johan kan ha och jag hoppas att hon är min för evigheternas evighet. Jag skrev ut en bild på henne där jag tyckte hon var söt.


Den får stå där nu. Jag tycker den är så himla gullig. Man vill ju bara ta och ligga som lilla sked med henne resten av livet.

Men det är ju faktiskt julafton snart påriktigt. Jag hade tänkt skriva klart inlägget innan tolvslaget (5 min kvar! Kaos! Hets! Stress!). För att förbereda inför imorgon så har jag köpt julklappar, fixat världens fulaste pepparkakshus, druckit glögg, nubbe och öl, ätit minijulbord, klätt granen, slagit in julklappar och allmänt längtat galet. Här är några bilder från dagens julstök


Notera att toppen är helt sne och lamporna är allmänt tardiga. Jag tycker att vår gran är vacker, den är personlig. Man älskar ju ett barn som man föder även om det är lite tardigt, eller hur?


Fina va?

Nej nu hinner jag inte, måste publicera innan julafton. God jul alla. Ha det bäst.

2 kommentarer

Erik

24 Dec 2010 10:17

Looooooooooooool 13 sekunder innan julafton

Jenny

24 Dec 2010 14:23

Het gran!

sv: tack johan :)

God jul!

Kommentera

Publiceras ej