För tre år sedan blev vi ihop. Det är 36 månader, 156 veckor, 1095 dagar, 26280 timmar eller 1576800 minuter. 


Allt började med att vi stalkat varandra, kommenterat bloggar, mailat med varandra, chattat på msn, gjort spellistor till varandra, strosat nervöst kring Stockholm, såg en jättefin film på bio, legat i en nittiosäng med ett hjärta som slår i 110, gnuggat näsor som sen blev kyssar, sen blev ihop. Allt bara hände så perfekt. 


Sen var vi på så många äventyr tillsammans och vi har: Gjort pepparkaksdegsglass, varit i Prag, blivit fotade för streetstyle bloggar i London, ätit massor med indisk mat, promenerat flera mil i Stockholm, köpt en större säng, kramats flera tusen gånger, pussats ännu fler gånger, busat i snön, hållit varandra i handen när det varit jobbigt, skrattat åt tardiga skämt, kommit på massor med smeknamn på varandra, fixat trasiga iPhones, ätit frukost på sängen nästan varje vecka, delat hemligheter, ätit för mycket kragstagulasch, hjälpt varandra med läxor, utforskat nya och spännande ställen, pussats på konserter med band från spellistorna, druckit för mycket ihop, provat glasögon, åkt på dagsutflykter till Småland för att hämta en byrå, kollat på tv-serier, flyttat våra saker från ena huset till den andra, sovit i samma säng nästan varje dag, planerat framtiden, sett fina solnedgångar, färgat håret i samma färg, gått på picknick, varit på Universeum i Göteborg, sett valfilmer, sett valskellet, designat saker tillsammans, skedat, varit jetpack, vandrat vilse i stan, pussvaknat, sett varandra ta studenten, gått på Cosmonova, jobbat ihop, varit på festivaler, sett jättemånga bilder på hundar, lärt varandra massor, allmänt älskat varandra så mycket att hjärtat nästan exploderar när man träffar den andra efter att ha varit frånskilda inte mer än en timme.


Det är en fin känsla att vakna upp bredvid dig, var det än nu kan vara. Varje dag är ett nytt äventyr med dig Sarki. Det ska bli fint att få fortsätta utforska livet tillsammans. Och jag längtar nog mest till vår första resa till indien, eller kanske till när vi ska flytta in i ett eget hem så vi inte behöver frakta runt våra saker. Men kortsiktigt ska det bli ganska spännande att se Django och äta god mat ikväll.


Jag älskar dig så himla hima himla mycket så det inte är sant.  

1 kommentarer

sara

01 Mar 2013 19:15

du är det bästa som finns

Kommentera

Publiceras ej