Så här ser min flickvän ut när hon pluggar. Tänkte bara skryta lite.
Today my girlfriend got korv stroganoff in school. She hates korv stroganoff. And she didn't have money for a sami. FHLJag har alltid misstänkt att innerst inne är Viktor en Alakazam.

PS. Hur vet man om man har photoshoppat för mycket?
Det börjar bli varmt nu. Och soligt. Och fint. Då är det kul att gå ute efter en fin sovmorgon.

Mycket hände denna helg, Joel började nästan blogga, en utlänning kom på besök, jag har varit barnvakt och vi har köpt en sexleksak. Läskiga affärer sexshoppar, det finns mycket konstiga människor där inne.

Och denna morgon har jag haft det väldigt chilldod med min väldigt fina flicka. Jag blir så glad med henne och jag vill bara krama och pussa på henne. Och igår pluggade vi fysik och åt half baked och såg på flight of the conchords och säkert något mer. Jag sover mycket bättre när jag kramar Sara. Tyckte det var viktigt för er att veta.

Ajuste, jag börjar 13.05 today. Det är skönt.
Man vet att man har roligt när man skrattar åt sig själv.
JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA.

Okej?
Vi måste börja någonstansJag hade gärna gett dig en puss istället.
Det står på min mage så då måste det vara sant.

Jag är alone@saras crib (Eller inte helt alone), men lonely_boy92. Sara är på körkortsteori och den började 09.00. Vi var alltså tvugna att vakna 08.00 på en lördag. Tyck synd om oss.

Yesterday hade jag bonding fika med mina pals, eller hur pals?

Today ska jag vara snäll barnvakt till små pojkar.

Jag vill få in en bild här, för jag har tillgång till många fina.Så, den var fin. KOLLA SÅ DEN GOSER.

EDIT: Den här medVackra.
Nu ska jag testa vädret lite, gå ut och hämta Sara i ett linne. Min dator säger att det är 10 grader ute. Bianca ljuger inte.

Återkommer med resultat.
Som ni kanske inte har märkt. För ni sitter och läsar bloggar, men det är det. Mycket fint. Hos Sara på kvällarna blir det jättefint ljus varje dag och hon får en väldigt fin solnedgång att titta på. Hon förevigade det på min kamera i går:Fint ljus, eller hur? (Linnet, det är en dålig mobilkamera, så du behöver inte spåra med kritiken. Och bara för att balansera det lite: Hej Alice! Fint väder, inte sant?)

Det är en fin flicka på den vänstra bilden och det är kul att lyxa till vardagen med henne genom att möblera om rummet. OCH hon gör världens godaste smoothie.

Det är bäst för skolan att vi är helt lediga på måndag, för då kan jag klippa mig.
Sovit gott? Jag hörde att du var lite upset för att du inte hade fått en personal message i min blogg. Och så kan vi ju inte ha det!Jag gjorde den här bilden lite mer "Alice", lite snyggare helt enkelt. Varsågod!
Vi hade några fina tider, men jag har hittat en ny. En som inte är lika hårig och en som inte förstör mina fina filtar med hundar på. Det kanske var därför hon förstörde den. Har aldrig tänkt på det.Man bloggar mindre när man har en som inte har klor, för då träffar man henne istället. Jag väljer hellre flicka än blogga.

Btw Linlin, mina ensam i sarasrumbilder är vackra. Tycker jag!!!
Förlåt för att jag är seg med uppdateringar, men har man ett LIV så är det svårt. Nä, jag vill inte vara otrevlig. Jag ska försöka bättra mig.

Påsklovet är slut, det var ett fint påsklov. Jag åt mycket onyttigt. Jag åt glass fler än 7 gånger på 9 dagar. Och godis. Massor av godis. Alltid när man hoppas att godiset är slut får man nytt. Pappa köpte polkagrisar till mig och Erik. Mina är slut nu. Men det är lugnt mina vänner! Jag gymmade idag. Jakob-varning på det (Jag tänkte ha en bild för att illustrera min mage före och efter gymmet, men jag märkte att det finns äckliga tjockisbilder på internet. Då ville jag inte längre). Sen lekte jag mycket med Sara under lovet. Ni vet vad jag tycker om det: super duper.

JOEL träffade jag också i fredags. Visst borde han börja blogga igen? Då har jag en bloggkompis som jag kan sitta och diskutera blogghemligheter med. (Eller hur babe? <3) Vi ska köpa en fin present till Joakim. Eller så kan ERIK också börja blogga. Vore inte det kul pojkar? Långa nätter där vi målar tånaglarna och äter Ben & Jerry's?

Nu ska jag vara seriös ett tag, för jag såg en film om jorden och hur osignifikanta vi är. Den fick mig att inse att det finns många bra filmer jag inte har sett och det finns väldigt mycket bra musik jag inte har hört. Sen funderade jag lite på hur dåliga människor är. Hur mycket bråk det finns, överallt. Bland annat om konstiga saker som mobiler och mobilföretag, samt hur lite elak babySteve Jobs är ibland. Det finns så mycket jag vill göra och sånt.

Men här sitter jag, utan några kalsonger.
Tiden går fort när man har roligt. Helt plötsligt är klockan halv två på en torsdag.

Dagens gifar:Vi är två tjocka människor.

Jag hade ett par alternativa titlar till det här inlägget, här har vi dem:
Hjalp hjalp
Sova på fel sida av sängen
Allt blir bättre med en mango
Det känns så bra. Jag är så glad. Tänk att jag får vara med henne. Tänk att hon vill vara med mig. Ibland är livet bäst. När det är vår och vackert och fint och man får dra sig med flickan då blir man lycklig. Det är vår och jag är också kär.

Som bekant så stalkade Johan Sara förut. Läskigt. Jag hittade bilder från en hemlig övervakningskamera.

Han klättrar ut ur garderoben där han har väntat. Väntat på att träningen ska börja.


Ibland kunde man hitta honom under sängen. Men vart han än låg så skulle han fram. För han gillade Sara. Lite för mycket. Och dom kände inte ens varandra.Iklädd en förklädnad såg han när hans käraste åkte iväg. När flickan är borta kommer trollen fram.Nu äntligen kan han chilla galet i Saras rum. Mmmm Sara.....Vad ska han hitta på för busigt? Han vill veta allt om Sara. Allt. ALLT. Men han vill inte lukta på hennes underkläder, en sådan stalker är han då inte.

HAN MÅSTE VETA ALLT OM SARA. ALLT HAN SKA FÅ HENNE PÅ ETT SÄTT ELLER ANNAT.Och så såg det ut innan Johan pratade med Sara. Läskigt? Nä, det tycker jag nog inte. Killar gör sånt. Hur annars ska man få en så bra tjej som Sara?

Hoppas hon fortfarande vill vara med mig.
Joel ville att jag skulle skriva lite i bloggen. Hej Joel.

Vi har spelat CS och UT. Erik och Joakim har spelat lite chat roulette där de filmade samlag. Halvnakna gubbar gillade det.

Jag återkommer under natten.

21:36. Ska köpa mer cola.

21:39. Erik blev bannad från chat roulette.

22:05. Tillbaka. Vi vill spela, Erik och Joakim är tillbaka på rouletten.

22.30 Viktor är här. 9 stycken Cola. Det går segt.

22:38 Viktor har druckit 2. CS nu. Folk skriker.

22:46: PÅSKLAN

22:51. Joel är en camper. Jag är arg på honom.

23:39. Joakim och Viktor har börjat spela något annat. Jag vil bara säg att Erik och Joel är dåliga på UT. Jag vann. Eller hur Joel? Just det.

00:21. Börjar bli lite trött. Trött på Cola. I hate you. Försöker få igång C&C RA2. Svårt. Min mus ser konstig ut.

00:51. Command and Conquer funkar nu. Let's play bitches.

01:17. Funkade tydligen inte. Kommer inte att funka. Ledsen Johan.

01:21. Vi ska köra CS. Joel är frustrerad för att inte får spela BF2. Det är synd om Joel för han kommer förlora på CS.

01:54. Joakim (aka K-nullarN) om Joel som campade på taket "mer bögigt än att packa bajs". Så går det när pojkar får spela spel sent på natten.

01:55. Boten Dennis lyckas ibland, när han inte står i hörn och förvirrar sigg. Vi lyssnar på en låt som heter Epatraktorn.

02:00. kattMickis skrattar för sig själv med hörlurarna på. Hon kollar på YouTube. Hon är lite gullig. Ska börja på min 7:e Cola. 973 kalorier.

02:23. Har börjat få ont i halsen. Skriker lite för mycket. Men äger Jocke ännu mer.

02:41: Erik vill inte spela CS mer. Jag och Joel ska vinna. Banne mig.

02:48. Spännande nu. Ett game kvar innan dom vinner. Vi måste vinna 5. Jocke vill pissa. Han ska inte få pissa.

02:49. Dase, dom vann. Jocke fick pirra.

02.57. Alla likeade Hannas Rickardsons emostatus på facebook. Samtidigt.

03:03. Folk har roliga namn på Warcraft 3.03:53. Jag vann på WC3, såklart.

05.02. Folk har börjat lite vad som helst: Joel kollar på film, Erik kör chat roulette, Viktor och Joakim kör Gears of War, Mikaela spelar Sims. Musiken dunkar.

----------------------PRATA MED SARAPAUS----------------------

05.15. En cola kvar, 24 totalt är det. En besvikelse, ty på vårt första LAN drack vi 21 och då var vi en färre. Det håller på bli ljust.

05.19. Joel gick och la sig i soffan. Erik blev bannad från chat roulette igen.

05.20. Johan var lite busig, ingen uppskattade det. James & Karin – Jag Är En Liten Mört

07:32. Vi har hunnit spela CS, gå ut på en promenad, vara estetiska och allmänt awesome. 3/6 sover. Snart blir det frulle.

11:52. Jag har sovit och nu ska vi spela CS.

HON SKA TILL TALINN. Utan mig, på självaste påsken.Vi såg OHMG (Olle Hedberg Musical Genius). Alla vet vem det är, han har ju fått värsta gruppen på fejjan och allt. Han tackade oss för vårt stöd. Som tack för tack för stödet och tack för att han faktiskt är väldigt bra så köpte vi en gul ros (Jag vet inte vad gul betyder. EDIT. "The yellow rose is an ideal symbol for joy and friendship." Perfekt ju) till honom, skrev en lapp där Sara ritade av honom och la den vid hans gitarr. Sen sprang vi. Fint väder var det också. Väldigt bra dag.

Sen vill jag bara säga att det är lov. Mycket trevligt tänker jag ha det. SÅDETSÅ. Och vår. Det är varmt, man behöver knappt ha jacka. Får väl tacka växthuseffekten för den. Erik köpte ägg för 240 kronor till mamma och pappa. Bild på det: http://anoosmonkey.bilddagboken.se/p/show.html?id=450839385&directlink=1

För att kontra en väldigt känd bloggerska: Sara Elisabeth Edström är det finaste på guds vackra jord. Inte sant Jesus? Nej, just det, han sitter på korset så han kan inte svara.

Ha det vackert mina nya och gamla läsare.

PS. Vi är inte alls bra på att se på film, men det är ändå det bästa sättet att se på film.