Bloggen, det är vår. Kändes det som, sen kollade jag ut och det var snöigt. Vilken lättnad. På tal om ingenting så har jag lite för mycket musik att lyssna på. Timo här och Weezer där, och kanske en liten genius-playlist där.

Och om ni undrar: Ja, jag borde plugga istället för att skriva. Men ni vet hur det går kära läsare, ingen ro för blondinbella 2.0. En liten snabb instickare bara: När ska jag få mina 100 000 läsare? Väntar febrilt. Snart kommer det väl en rusch, hoppas servrarna inte kraschar. Kanske borde ringa blogg.se och varna.

Det kändes som det behövdes en bild i inlägget, alla bra bloggare har bilder.För er som hade telefonen i handen och skulle ringa om hålet i magen, det är alltså ett riktigt hål i magen, inte ett sånt där hål som man får om man är ledsen. För det är jag inte. Alltså inget gulligull sms till mig. Men vad är värst egentligen? Hål i magen för man är ledsen eller ett där man ser rakt igenom? När jag tar spännbilder på min mage kommer ni se vad jag menar, då får ni avgöra.

EDIT: En pedantisk och IRRITERANDE, läs IRRITERANDE (Som Pekka hade sagt) läsare har avslöjat mig. Det är inte ett hål utan en grop. Förlåt mig mina trogna läsare. Vill ni fortfarande ha spännbilderna?
Hej bloggen. Om ni undrar varför jag bloggar så är det för jag har något att blogga om OCH vi har naturkunskapsprov i morgon. Då bloggar man och det vet ni. NkA är den mest meningslösa kursen av dem alla, mer så än svenska och PDa. Måste bara få med att Mikaela är bra på att städa rum och vara snäll.

Jag var på en ganska lång date, varade i lite över 48 timmar. Vi såg på bullimibarn med gafflar i halsen, stängda Ben & Jerry's kiosker (Som vanligt) och Avatar 3D.

Efter som Sara är fotografen blev det inte många bilder på henne, alltså noll men ni kan få se hur glad hon gör Juju (Det står även ett inte så kryptiskt meddelande på spanska i bilden, fint gjort):Men ni kan få en bild på båda oss på slutet av vår date.

Vi är då väldigt vackra. Det var bara den tredje daten med Sara. Jag tror att jag gillar henne, hoppas att hon vill vara min flickvän.

PS. 5 timmar sedan 13:37.