Bloggen, det är vår. Kändes det som, sen kollade jag ut och det var snöigt. Vilken lättnad. På tal om ingenting så har jag lite för mycket musik att lyssna på. Timo här och Weezer där, och kanske en liten genius-playlist där.

Och om ni undrar: Ja, jag borde plugga istället för att skriva. Men ni vet hur det går kära läsare, ingen ro för blondinbella 2.0. En liten snabb instickare bara: När ska jag få mina 100 000 läsare? Väntar febrilt. Snart kommer det väl en rusch, hoppas servrarna inte kraschar. Kanske borde ringa blogg.se och varna.

Det kändes som det behövdes en bild i inlägget, alla bra bloggare har bilder.För er som hade telefonen i handen och skulle ringa om hålet i magen, det är alltså ett riktigt hål i magen, inte ett sånt där hål som man får om man är ledsen. För det är jag inte. Alltså inget gulligull sms till mig. Men vad är värst egentligen? Hål i magen för man är ledsen eller ett där man ser rakt igenom? När jag tar spännbilder på min mage kommer ni se vad jag menar, då får ni avgöra.

EDIT: En pedantisk och IRRITERANDE, läs IRRITERANDE (Som Pekka hade sagt) läsare har avslöjat mig. Det är inte ett hål utan en grop. Förlåt mig mina trogna läsare. Vill ni fortfarande ha spännbilderna?
Hej bloggen. Om ni undrar varför jag bloggar så är det för jag har något att blogga om OCH vi har naturkunskapsprov i morgon. Då bloggar man och det vet ni. NkA är den mest meningslösa kursen av dem alla, mer så än svenska och PDa. Måste bara få med att Mikaela är bra på att städa rum och vara snäll.

Jag var på en ganska lång date, varade i lite över 48 timmar. Vi såg på bullimibarn med gafflar i halsen, stängda Ben & Jerry's kiosker (Som vanligt) och Avatar 3D.

Efter som Sara är fotografen blev det inte många bilder på henne, alltså noll men ni kan få se hur glad hon gör Juju (Det står även ett inte så kryptiskt meddelande på spanska i bilden, fint gjort):Men ni kan få en bild på båda oss på slutet av vår date.

Vi är då väldigt vackra. Det var bara den tredje daten med Sara. Jag tror att jag gillar henne, hoppas att hon vill vara min flickvän.

PS. 5 timmar sedan 13:37.


Dom håller hand. Special offer just for you.

Min bloggis design ser lite brokeded ut. Man tycker ju att jag borde fixa det. Men nä. Som mitt hår, det behövs klippas. Men nä. Eller jo. Nästa vecka hoppas jag. (Efter att ha kollat på några lite äldre bilder). Herregud nästa vecka. Bloggisens design får vänta. EDIT: Designen ser tydligen inte så kaosig längre.

Matteprov i morgon! Då vet ni vad man gör. Inte pluggar matte i alla fall. Ny dag, ny låt:

http://open.spotify.com/track/1FQ0mhQkK7VAJJIW2sWr9r

Varsågod kära vänner. Lyssna och skrik så högt ni kan i refrängen, inte sjunga, skrik.

Nu ska jag sova, vissa här har ju skola att gå till.

PS. Jag ska på dejt på fredag. Pirrigt.


Att sova länge är bra. Väldigt bra. Inte bra var att jag somnade för snabbt, hann inte ens lyssna klart på vaggvisan. Men jag vaknade mitt i natten utan att hålla om Sara. Hemskt. Men sen tog jag om henne. Och sov. Och sov. Och vaknade. Och sen sov lite till. Eller mycket till. Hon är så fin. Titta.


Jetefin.
När Johan ska plugga:

"Hmm, okej. Då sätter jag på I'll make a man out of you och börjar med kapitel 3. Då ska vi öppna fysi..OJKOLLAENDATOR."

Dålig studieteknik, the Gun in the bullet hade blivit besviken. Blogga är roligare än att plugga. Tur för mina läsare. Om ni undrar vilken låt jag har som pluggmusik så är det den här pärlan, tyvärr finns den bara en español på Spotify, men njut ändå mina vänner:

Chorus – Voy A Hacer Todo Un Hombre De Tí

Jag klarade bara 30 lyssningar. Men den är nu min mest lyssnade låt på iTunes med cirka 50 spelningar.

Det finns så mycket mer jag skulle vilja skriva om, men diffraktion, interferens och gitter kallar. Jag vill skriva om gårdagen, hur jag, Sarababe och Erik pratade med en musiker som skulle spela i Täby. Eller om hur vi tog tre kulor glass istället för två. Eller varför inte om hur vi såg en mycket mystisk man på bussen som stirrade på oss. Eller hur kul det är att vara med Sara och planera storslagna planer, gå till bussen och leka hemma hos henne. Hon skriver bra saker på min arm.

Hoppas det går okej i morgon.


Jag lekte lite med Saras bebi. Jag kan det eftersom vi har ledigt i dag. Då sov jag lite extra på morgonen till sov gott. Det. Var. Skönt. Fram till att en Niklas ringde och väckte mig.

Jag drömde något läskigt, sen i drömmen vaknade för att skicka ett sms till Sara om att det var skönt att sova, men man drömde så läskiga saker.
Jag har någon som reklamerar min blogg! Därför vill jag säga hej till ALICE och LINNEA. Ni är numera kändisar inom bloggvärlden. Varsågod.
Bloggen, jag har mycket att ta upp med dig. Först, som många andra bloggare brukar göra, tänker jag anmärka på mitt antal läsare. Det brukar stadigt ligga på runt två stycken, men en dag var det 4? Sen sidvisningar kan man ju inte räkna, för jag bidrar till dom. Jag kanske bidrar till unika besökare också. Mycket att fundera. Det jag vill få fram är att jag har haft random läsare i min lilla bloggis och jag undrade hur de hittar hit. Så jag sökte runt lite, och det enda sättet att hitta till min blogg är genom att söka på prinsessan appleblåm. Men det var tråkigt, så disregard that, aqcuire currency.

Andra saker jag skulle ta upp: 3.1415 (4 decimaler kunde jag utantill, Christer är nog besviken), fysiklabb uteblev, vår (!!!), hoppas att det var 5:50 och säkert andra lika viktiga saker.

Jag är trött. Verkligen jättetrött. Jag är så trött att jag har lite svårt att fokusera. Varför är du så trött Johan? Jo, bloggen, det är för att jag har vaknat mycket under nätterna. Bissa skulle ut ur mitt rum en natt, jag hade inget täcke några andra. Sen så är det ju kul att vakna när det är nästan ljust och titta på hon man sover bredvid en liten stund. Men bloggis, det är så man ska sova, det finns inget bättre. Somna till en fin låt med hon i armarna, sen vakna med hon kvar i armarna. Man blir lika glad varje gång.

Den här tjejen som jag pratar mycket om, Sarababe, hon är väldigt bra på att kittlas, man skrattar varje gång. Jag gillar att bli kittlad av Sara.
Sovmorgon gillar jag. man kan göra saker och lyssna på musik och mysa och njuta av solen och ha det bra. Men om man inte är så bra glömmer man att göra matte, men det är inte kul alltså så varför ska man göra det. Eller lite kul är det, tycker lille nördjohan. JAG TYCKER OM MATEMATIK (När det är enkelt). BITCHES. Tänk om Christer kunde läsa det här, han skulle vilja ge mig en stor Christerkram.

Hamsterpaj har börjat använda min framsida som jag designade innan allt asplodade. Men eftersom det är en kodare som har kodat upp den så ser den helt äcklig ut. Kodare borde inte designa helt enkelt. Jag tror de glömde mig därborta på lilla hamstern när Victor försvann. Kanske var för jag sa elaka saker om Nyheter24. Stackars läsare förstår inte vad jag pra

Uh oh, klockan är 09.30, måste spriiiinga. Puzzisar.

EDIT: Jag är hemma nu och eftersom jag speedbloggade där innan tåget skulle gå så la jag till lite viktiga grejer i mitt vackra lilla inlägg.
Jag tänkte döpa det här inlägget till sportlov, men det skulle ju vara alldeles för banalt.

Det känns inte riktigt som sportlov. För varken Sara eller Mikaela är hemma. Ni ska någon gång i något annat inlägg få veta vad jag har gjort under detta sportlov (hittils), det är inte slut än.

Bloggisen, jag har lovat dig en GIF-bild, här kommer en!Visst är den jättevacker?
Det är inte trevligt att somna i sin säng med kläderna på, för att senare vakna och man måste gå borsta tänder. SEN är det inte trevligt att sitta i sin stol och hela huset skakar för det rasar snö från taket. Man tror ju att de där monstrena från Where the wild things are har invaderat och är här för att slita av ens armar. Varför vill de slita av mina armar för?

Men det som gjorde det okej var att jag somnade i min säng för jag låg och pratade med Sara från Spanien. Jag saknar henne så väldigt.