Ett citat från Doktor Glas på sidan 97 rad 6. Om någon ville kolla upp det.
Syster och flickvän på facebook.


Så hon skickade massor av bilder på mig och henne via mms. Och min mobil kan inte ta emot mms så man måste öppna dom på datorn. Tele2s hemsida är superseg så det var lite jobbigt. Men min flickvän är söt ändå. Fast nu tvingar hon mig ladda upp alla bilder, så hon har något att läsa. Jag är ingen toffel, jag bara hoppas på att få något i gengäld.


Mina händer då. Och ett ben.

[BILD BORTTAGEN. Tror man såg min spillevink på bilden??? Vad skickar Sara för bilder till mig. Snuskigt.]
Nyvaken????


Sara smygfotar mig som vanligt. Hehe gumz. Can't get enough.


Pusselipuss. Sara har på sig Eriks halsduk så det här är nästa incest.


Söt hon är.


Goseligos.


Sara ska testa sin nya duschmössa. OBS OBS. Inte naken.


Ute och chillar i skogen.


Random????

Aja orkade inte ladda upp fler. Det var dom. Varsågod!
Det var ju inget speciellt, händer hela tiden. Men jag hamnade på mest kommenterade på framsidan av blogg.se. Fick 10 kommentarer lite snabbt och 40 nya besökare. Ingenting mot vad jag är van vid, men whatever. Så jag kanske borde tänka om lite vad jag skriver. Som att inte lägga upp en bild på en fläskfilé snopp. Eller en Dave-Dave och Erik-jämförelse. Det är ju bara massor av konstiga bilder. Så snart kommer 11 bilder på mig och Sara som Sara skickade. Tagga till för det inlägget!


Ganska konstigt inlägg att få så många kommentarer. Men jag är väl tacksam att det inte var arga kommentarer. Det var snälla sådana. Tack alla. Men bara så ni vet så tänker jag inte vara med på eran kompisbloppis och norska bloggar vågar man ju inte gå in på. Så love ya.
Man kunde få massor av olika diamanter i den här versionen, och jag fattade inte hur man fick en av dom så då orkade jag inte. Sen kollade jag på youtube och man skulle inte kunna få dom förrän jättelänge. Och det orkade jag verkligen inte.

Så jag pillade på Eriks grej istället (inget med incest att göra). Jag letade efter bilder på Erik, men kom fram till att han tar för många bilder där han liknar Dave-Dave. Exempel:


Om ni inte vet vem Dave-Dave är så får ni googla honom.

Men i alla fall, jag vill ju inte ha en fulbild till Eriks kommande bloggfolio (bloggfolio är en sammansättning av orden blogg och portfolio, för oss insatta i ämnet). Då kom jag på att jag kan ju lika gärna ta en bild på mig! Vi är ju samma person, ingen märker någon skillnad. Dessutom så kommer nog min bild göra sidan automatiskt mycket snyggare.

Nu vill jag göra en shout out till min homey Louise, som gör en tjänst för vårt land genom att jobba natt. Hon är sekreterare för ett företag som tar hand om blodprov och sånt. Vi chattar vilt på facebook och hon hör spöken utanför fönstret. Vi tänker på dig Louise. Hjärta hjärta och allt sånt.

Lite sova på det här vore ju kanske inte så dumt. Jag änker nog avsluta med att det regnar. Dumma väder.
Idag vid femsnåret bestämde jag mig för att duscha och klä på mig fint. För varför ska man ha kläder om man inte använder dom!!!!! Man ska vara fin i alla situationer, även när man ska sitta vid datorn. Det är mitt modebloggartips till er. Man vet aldrig när paparazzi ska dyka upp med en kamera, var alltid redo med duckface.

Nu är jag klar med Saras grej, nästan i alla fall. Men ni får se på söndag. Visst är det spännande? Ingen vet vad jag håller på med. Men nu har jag börjat med Eriks grej, så han är väl glad. Och på tal om grejer


Där har vi en stor grej. God var den.

Men nu ska jag spela Crash Bandicoot 2 och jag bryr mig inte vad frugan tycker. Hon är inte här så hon får skylla sig själv! Ses om 2 veckor, när jag har klarat spelet. Glöm inte att kolla på hipp-hipp som börjar om 20 minuter. Hej då.
Satsade på 6 stycken. Allt tog stopp när jag laddade ner ett virus. Usch usch usch. Jag tror viruset är borta och Bianca mår bättre. Det såg lite läskigt ut där ett tag, hon dog några gånger. Men nu verkar allt okej.

Idag har jag varit webbdesignern. Är klar med en grej, ska bara göra en till grej så får ni alla se vad jag har gjort. Sen ska jag börja på Eriks grej. Soon.


På tal om The XX som jag skrev förut och hur ingen hade tipsat mig om dom innan, så hade visst någon det. Men hur ska jag komma ihåg såna saker? När jag träffar så mycket folk HELA tiden, kommer inte ens ihåg vem det var som sa att hon hade berättat om The XX för mig. Helt borta i kommentarsvimlet. Svårt att hålla koll när man är så populär, så om du vill mig något får du helt enkelt försöka bli lite märkvärdig. Lika cool som jag. Om det går. Dessutom var jag nog inte vid mina sinnes fulla bruk när personen (kanske var en viss Alicia lr nåt whateva) berättade om dom för mig.

Nog om det. Klockan är mycket och det är en dag imorgon också, som jag brukar säga.
Och då tog jag bilder, glömde jag säga till er.


Som ni ser strimlade jag papper.

Min flickvän är i Göteborg och gör stan osäker. Som om inte Göteborg var osäkert nog. Önskar jag var där.

Nu ska jag sova en stund, då kan jag jobba på Eriks blogg när jag vaknar. För jag har klarat hela Crash Bandicoot. Tvåan eller trean kanske jag ska köra, om jag får för frugan.

Sov gott.
Jag är väl kanske lite efter. Har haft mycket för mig de senaste veckorna, bloggen har blivit lidande. Sen så kanske det var så att jag inte orkade blogga. Men nu gör jag det, så jag kan säga att jag har gjort det.

Jobbat idag. Snöat idag. Mer behövs väl inte. Eller, just nu ligger Bissa framför mig och hårar ner. Hon rivs också. Sen håller jag på med Saras blogg. Inte för att jag är toffel, utan för att jag känner att det gynnar mig (intalar jag mig i alla fall). Och det är definitionen av manlighet: att göra saker som gynnar en själv. Och vad vill man inte hellre en i denna värld att vara manlig. Som dom på tv.

Har börjat lyssna på The XX, ingen sa ju att dom var bra förut. Det är såna saker som ni borde säga till mig, när det finns bra band som inte jag har lyssnat på. Ni förstör mitt liv gå härifrån!!!!!!

Nu ställde sig Bissa upp och står med ryggen mot mig, som när en kvinna sätter sig på sängkanten i skam och ångrar det som hänt. Hon vill bara därifrån.

Aja, kanske kommer mer sen. Är trött. C ya.