Min flickvän hade tråkigt en dag när borde ha studerat, så hon gjorde en skattjakt åt mig. Hon gömde massor med lappar runt hela huset.


LAPPAR.

Tillslut hittade jag ett paket och i paketet låg det strumpor.


STRUMPA.

Busig flickvän jag har, eller hur????
Igårkväll var det partaj så det firades med partaj, pizza och feber. Det var kusse som hade skiva så vi var där och röjde sönder. Sara röjde sönder mest av alla, hon fortsatte röja på bussen på väg hem. Här har är en bild som illustrerar röjet.


Där är jag med allt röj som Anna kunde hitta. Det var disco. Vi var tvungna att tvätta av oss allt fett från stekarna, så vi drog senare på kvällen till Baba för att hänga med några indiehomies. Det är inget som borde stoppa någons partajande, inte ens feber. Speciellt när man har betalat så mycket för inträde, då kan man inte stanna hemma och spela fickpingis. Men det blev ju ganska gal1 så det var helt klart värt det.

Nu känner jag att det är dags för att göra mig ordning för att åka till Sara. Hon behöver hjälp med att hålla sig vaken och plugga matte. Hon har matte D-prov, så det är lite synd om henne.
hej jag sitter och väntar på att en grej ska installera och jag är inte riktigt nykter. eftersom att jag har tid över tänker jag informerar er om hur det är att vara inte nykter:

  • Jag vill ha något att äta men det finns bara äcklig korvgryta och couscous
  • Det finns bara chokladrutor och andra efterräter att äta
det var väl det.

ses