Eller SL. Bussen till tåget var 7 minuter sen imorse, vilket betydde att jag precis hann se tågdörrarna stängas innan den åkte iväg. Då var jag tvungen att stå ute i kylan i 30 minuter, i mina converse dessutom. För mina andra är borta för alltid, de var trasiga och jag lämnade tillbaks dom.

Så imorgon drar jag till Teneriffa. Då kommer jag inte sakna SL eller snön. Men en sak jag kommer att sakna, som är täckt i snö är den här:


Jag kommer vara borta från henne i 10 dagar. När vi träffas igen så kommer hon att vara 18 år. Så det är nästan ett helt år. Jobbigt. Jag kommer att sakna henne lite mycket. Hon borde följa med i min resväska, eller så kan hon vara min lilla väska. Vi får se vad vi kommer på.

Hej då.

Jag är förkyld och borde inte blogga egentligen. Man ska ju inte anstränga sig när man är sjuk, bara ligga och kolla på tv. Tyvärr så är jag helt ensam i huset, Erik och Anna lämnade mig och jag skyller allt på dom. Men det är vid såna här tillfällen man hittar sina riktiga vänner. Så snart ska jag bänka mig framför melodifestivalen och chilla galet. Det är jag, herr Budweiser (Han är tydligen kung) och herr Pringles.


Mr. M&ms kanske också vill kolla.

Det som är läskigt med att vara ensam hemma är att man kan höra konstiga ljud och man vet inte vad det är. Jag vill ju inte att någon konstig yxmördare ska komma och förstöra melodifestivalen för mig.

Nu börjar det om 5 minuter, så jag måste dra. Vi hörs.<3
Jag läste What movie scene has disturbed you the most? på reddit. Det finns många sjuka filmer, man blir ju lockad att kolla på dom. Jag som är rädd för läskiga filmer. Jag blir ju rädd av att bara läsa om dom. Det är nu det vore bra att ha sin flickvän här, så hon kan säga att det inte är läskigt på riktigt. Men jag får krama mina gosedjur istället. Kanske duger, men mina fötter fryser. Och jag kan ju inte värma mina fötter på mina kalla gosedjurs ryggar, Saras rygg är mycket varmare och gosigare. Saknar henne lite, även fast det bara är en natt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag får göra det, om jag vill.

Nu har jag ingen konstig bild att ladda upp, så jag får avsluta med ett god natt.

God natt.