Eller SL. Bussen till tåget var 7 minuter sen imorse, vilket betydde att jag precis hann se tågdörrarna stängas innan den åkte iväg. Då var jag tvungen att stå ute i kylan i 30 minuter, i mina converse dessutom. För mina andra är borta för alltid, de var trasiga och jag lämnade tillbaks dom.

Så imorgon drar jag till Teneriffa. Då kommer jag inte sakna SL eller snön. Men en sak jag kommer att sakna, som är täckt i snö är den här:


Jag kommer vara borta från henne i 10 dagar. När vi träffas igen så kommer hon att vara 18 år. Så det är nästan ett helt år. Jobbigt. Jag kommer att sakna henne lite mycket. Hon borde följa med i min resväska, eller så kan hon vara min lilla väska. Vi får se vad vi kommer på.

Hej då.

Jag är förkyld och borde inte blogga egentligen. Man ska ju inte anstränga sig när man är sjuk, bara ligga och kolla på tv. Tyvärr så är jag helt ensam i huset, Erik och Anna lämnade mig och jag skyller allt på dom. Men det är vid såna här tillfällen man hittar sina riktiga vänner. Så snart ska jag bänka mig framför melodifestivalen och chilla galet. Det är jag, herr Budweiser (Han är tydligen kung) och herr Pringles.


Mr. M&ms kanske också vill kolla.

Det som är läskigt med att vara ensam hemma är att man kan höra konstiga ljud och man vet inte vad det är. Jag vill ju inte att någon konstig yxmördare ska komma och förstöra melodifestivalen för mig.

Nu börjar det om 5 minuter, så jag måste dra. Vi hörs.<3
Jag läste What movie scene has disturbed you the most? på reddit. Det finns många sjuka filmer, man blir ju lockad att kolla på dom. Jag som är rädd för läskiga filmer. Jag blir ju rädd av att bara läsa om dom. Det är nu det vore bra att ha sin flickvän här, så hon kan säga att det inte är läskigt på riktigt. Men jag får krama mina gosedjur istället. Kanske duger, men mina fötter fryser. Och jag kan ju inte värma mina fötter på mina kalla gosedjurs ryggar, Saras rygg är mycket varmare och gosigare. Saknar henne lite, även fast det bara är en natt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag får göra det, om jag vill.

Nu har jag ingen konstig bild att ladda upp, så jag får avsluta med ett god natt.

God natt.
Det här är kortet som jag gav Sara i alla hjärtans dag present, det och en en trisslott och salta katten. Jag är typ den bästa pojkvännen någonsin. <3


Bilden tog jag med min iPhone, och den har ju sämst kamera. Så jag fixade vintage på bilden. Alla bilder blir bra med vintage. Dessutom så syns det inte riktigt att det står "Grattis på födelsedagen" på kortet. Men det var så gulligt så det gjorde inget, tyckte jag.

Som en liten avslutning på det här blogginlägget:

Cause baby you're a firework
Come on show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
As you shoot across the sky-y-y

Så mycket kärlek i det här inlägget känner jag. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Erik fick det idag. Det är 2 lådor, 55 paket med massor av godis. Det är runt 55 000 kalorier. Han kommer säkert lägga upp massor av bilder på godiset överallt, så jag vill inte lägga upp någon. Jag har ätit min första påse. Det var gott.

Om ni undrar så har inte jag fått något speciellt, ingen vill skicka 11 kilo godis till mig. För jag är den misslyckade tvillingen. Buhu. Men sen så tänkte jag att min blogg är mycket större än hans, så då mådde jag lite bättre.

Sara ska ikväll sova över hos två killar och få betalt för det. Jag vet inte vad man kallar en sån, men hoppas hon har kul. Jag vill bara att hon ska ha det bra, även om det är utan mig.

Jag känner att det kanske var länge sen jag laddade upp en bild på mig, så här kommer en!


Direkt efter min läppförstoring. Vad tycker ni?

Edit: Sara är alltså barnvakt, hon ville att jag skulle förtydliga.
ÄR IDAG JU!!!! Om ni undrade. Dessutom av att döma från facebook så var det tydligen väldigt kallt ute i morse. Så alla som får spendera alla hjärtans dag med sin kärlek och choklad eller bara med choklad, hoppas ni har det bra! I morgon är det helkursprov i fysik B, största och viktigaste kursen någonsin. Så för att fira det laddade jag ner den bästa melodifestivallåten i år, Oh my god av THE MONIKER. Inte Le Kid, dom sög. The Moniker borde vinna allt ihop. Men i Sverige röstar vi bara på dåliga låtar.

Jag letade efter en bild från förra Valentines Day, men jag hittade ingen. Så ni får nöja er med denna bild där jag putar med mina bröst istället.


Fast när jag tänker på det så kanske den här är från alla hjärtans dag. Whatever, man ser min snygga kropp här och det är det som räknas.

Trötta inte ut handlederna läsare, hörs!
Så nu har vi varit i det stora GBG. Jag missade en dag i skolan men fick typ massor av pussar från Sara istället. Klart värt det. Så fick jag också världens finaste present: en fotobok med foton från vårat första år. Tycker det var mer värt än resan, för det var min present till Sara. HELA RESAN. Bara så ni vet att jag är Saras sugardaddy. Något vi kom överrens om snabbt i vår relation.

Här har ni en bild på Sara när hon sitter och fikar på ett väldigt fancy fik på Avenyn (Typ???).

Man vet att ett fik är fancy när menyerna och allt står på franska. Dessutom när ålderdomspatrullen sitter och loungar med sina Louis Vitton väskor, eller en grupp göteborska indie/stekare sitter och dricker varsin kopp Cafe au Lait. Och man vet att det är fancy när vi kliver in och beställer varsin svensk BULLE.

När jag har tillgång till fler bilder så bloggar jag igen. Sara är sjuk och det är synd om henne.
Varför? För att fira 1 år med världens bästa flickvän SARA EDSTRÖM. Men mest för att bo på hotell och slippa skolan. Sara har nämts 98 gånger i min blogg. Känns lite. Sen har jag skrivit ordet flickvän 32 gånger. Man tycker att jag borde skrytit om att Sara Edström är min flickvän lite mer. För det är inte så många som får ha den äran!!!!! Just nu är vi inte alls många.

Ska vi inte ha en klassisk Sarabildbombning nu? Vi drar fram några bilder på henne. Tycker jag med.

Oh holy shit
(första bilden jag laddade upp johanharenblogg.blogg.se på mig och Sara)(den här bilden tog vi vid Eiffeltornet en natt i Paris. Minnen<3)(Sara gillar att titta ner, )


(Mitt lilla tard)(Mumsigt)


(Man tror att det är fatbooth, men det är inte det. Hon ser ut så!)


Jag avslutar bildbombningen hör, med den gosiga bilden. Fina bilder på Sara vaaaaa.

Lite nostalgisk blev jag, så jag kollade i mitt arkiv av sparade konversationer med Sara från när vi började prata:

18 January 2010:
Sara: hei johan!
Johan:
behöver jag rädda dig?
Sara:
du gjorde det
Sara: på sätt och vis
Sara: http://open.spotify.com/user/anoosmonkey/playlist/6jg6PLT01pb63NBNoJwIJT
Sara: den gjorde och du gjorde den
Sara: = du räddade mig
Johan: hurra!
Johan: det var lätt att rädda dig
Sara: jag blev glad av din kommentar
Sara: den kanske räddade lite också
Johan: jaaa
Johan: jag vill rädda dig

Jag vet inte varför Sara skulle räddas, men vi var ju råappeal redan då. Båda två. Små kära töntar. Sen så är det kul läsa konvesationer som slutade 01.00-02.00 på skoldagar. Inte mycket sömn då inte. Också hade vi vår bebi, innan vi ens hade kramat! Det var en spellista på spotify som vi lade låtar i. Memories.

Och imorgon ska vi skapa fler memories!!!!!!! I eget hotellrum och allt. Hörs kanske på söndag då, om hur det gick. Hej då.