Drar till Peace and Love, hej då.


Och


Så taggade är vi.
Hej bloggzen. Jag har varit väldigt upptagen de senaste dagarna (När det är sommarlov har man ingen koll på hur många dagar som har gått). Nu tänker jag uppdatera mig om några sommardagar som har gått förbi.

Och om ni undrar varför jag inte är på piss och löv så är det för vi bokade om våra tågbiljetter. Vi åker nu på tisdag istället. Visst, det hade varit kul att se en föreläsningen "Vad hände med välfärden", eller en annan intressant föreläsning om piratkopiering, men vi tänkte att vi skippar dem. Men som tur är hinner vi till morgondagens meditation med Thomas Di Levas fru. Superdupermysigt.

Dagen innan jag åkte till Saras landställe (Sågis4eva) shoppade vi (jag) loss på brillor, badbyxor, linne och 3 lådor extra söta, extra goda, ruttna jordgubbar för 20 kronor. Innan så chillade vi galet i en park och åt mezzaluna så det bara smällde om det. Modebloggarstyle.


Mezzaluna.

Vi köpte saker till peace and love också, bland annat ett vinglas för 10 kronor på Clas Ohlson. Trots att vi ska bo i gyttja betyder inte det att vi ska leva som grisar. Vi måste visa att vi är lite överklass, inte beblanda oss med bönderna.

För att avsluta detta inlägg får ni en bild på bubblor.


BUBBLOR.

EDIT: Efter att ha tänkt lite på inlägget kom jag fram till att jag måste avsluta med en bild på mig själv. Allt annat går inte.


Det blir bättre så.

Det här är för mycket gay i ett inlägg.
Jag vet, jag förstår att ni inte tror mig. Men det är sant. Jag har sett Jacob, påriktigt. I egen hög person. Hans kött och ben, hans vackra leende, hans biceps, hans ögon. Herregud. Jag tror knappt att det är sant. 

Dagen började med att jag och Sara skulle se Hästpojken på grönan, för vi hade inga bättre planer liksom. Sen fick jag reda på att Maggi (Min bästa vän) hade fått biljetter av sin granne. Här är den SMS-konversation jag hade med mina bästis den morgonen.

Till Johan från Maggidarlz:
johanznutiz ja har fått biljetter
Till Maggidarlz från Johan:
NEJ. GUD, DET ÄR INTE SANT
Till Johan från Maggidarlz:
gumz andas, MEN HERREFACKING GUD JA HAR BILJETER ;o
Till Maggidarlz från Johan:

jag älskar dig
Till Johan från Maggidarlz:
jag vet johan, jag vet


Mitt hjärta, jag kan inte beskriva hur mitt hjärta kände då. Det hade aldrig slått så hårt, jag visste inte att det kunde slå så fort. Det var som när jag såg Jacob utan tröja för första gången. Råboner. Man hade ju lidit genom första filmen, med han Edvard, bara för att folk sa att han var så himla snygg. Sen när tvåan kom ut och Jacob hade byggt till sig sina muskler då föll jag för serien direkt. Jag läste alla böcker, de är skrivna så himla bra. Det känns verkligen som jag är Bella och ska få ligga med världens snyggaste kille. Stephenie Meyer, jag älskar henne.

Vi åkte ner till Hovet så fort vi kunde, vi skulle få stå längst fram. Jag ville att Jacob skulle lukta på mig, se på mig, älska mig på samma sätt som jag älskar honom och signera mina kalsonger.


Där är den. Biljetten. Phew. Den hänger nu ovanför min säng. Inramad, bredvid Jacob. Jag drömmer om honom varje natt.

Men kan ni tänka er? Hur det känns, jag vet att ni är avundsjuka men herregud. Jag skakar fortfarande. Och det var nu 28 timmar och 13 minuter som jag såg honom. Maggi, att hon fick biljetten. Hon räddade mig, jag var så nära från att försvinna från denna jord i hopp om att Jacob skulle rädda mig. Precis som Edward gör mot Bella i tvåan.


Där är hon. Tack älsk (Så himla fin bild på dig!). Vi var tvungna att stå i ynka 1 timme i kö. Tjejerna hade godis, chips och läsk som vakten tog. Så att ingen ska kasta något på Jacob. Vi bondade, pratade olika poser som Jacob  kunde visa och visade upp bilder som vi hade på mobilen på honom. En grym dag.

När vi kom in stod det en kameraman och filmade lite allt möjligt. Och naturligtvis dras vi till kameran, vi vill synas. Tänk om Jacob kollade, letade efter ett fan som skulle ta hem. Tänk om han såg mig och sa "Dig ska jag ha". Tänk om. Det var inte en stor chans, men den chansen fanns. Det var inte en chans jag tänkte slösa. Jag ska synas, jag tänkte flasha mig om det behövs. Jag ska ligga med Jacob.


Vi är inne. Shit.

Sedan sprang vi till scenen så fort som möjligt. Det var massor av folk som hade hunnit före oss. Men vi hade VIP-platser. VIP, Very Important Person, hoppas jag var Jacobs VIP. När vi hade stått upp i två timmar och massor hade hänt. En random snubbe hade skämtat om Twilight (? Finns inte så mycket att skämta om...), han var tråkig, vi fick se artister som inte var Jacob och vi fick se scener från filmer (MED JACOB) han hade hånglat. Jag ville hångla.

Hela tiden visste jag att Jacob var i byggnaden. Det var bara 30 minuter kvar tills Jacobtime.

Jag var förbered för honom, men jag var rädd att jag skulle svimma. Det var flera som svimmade, det var varmt och folk skrek. De skrek som aldrig förr, folk kanske skulle dit för någon artist, eller den svarta snubben som presenterade. Folk kanske trodde att Edward skulle komma. Jag var nog bland de få som var där för Jacob. Jag är ju Team Jacob. Jag kände även hur jag inte skulle kunna hålla byxorna torra för när han kom ut. Pinigt. Men Maggi tog mig till sidan, vi hade ett girl talk:

"Johanbabe, du klarar det här. Det är Jacob. Du ska få se honom. Ta det lugnt. Var cool. Du får inte gråta bort din sminkning. Du ska få honom. Du SKA få ligga."

Tack älsk. Du betyder mest för mig.

Sen hände det magiska. Trots det öronbedövande, högsta skriket från publiken jag någonsin har hört blev allt tyst. Det var som det bara var han och jag, mitt hjärta, gick inte att beskriva. Hans ögon mötte mina, bara för en kort sekund. Men det hände. Hur kunde det hända, hur kunde jag stå hundra meter från mitt livskärlek. Sanningen är, jag vet inte. I den stunden visste jag inte. Jag brydde mig inte. Jag var där. Han var där. Fy helvete.

Sen satte han sig ner. Jag skrek allt jag kunde, viftade, hoppade, han såg mig. Jag vet. Han sa aldrig något till mig, men jag visste att han bara skulle göra alla andra tjejer avundsjuka.


Han sa kloka ord, vi lyssnade, jag nickade, tårarna föll, kalsonger flög. Kolla hans paket. En varg. Wow. Resten av dagen, vet jag inte vad som hände. Jag var nöjd. Mitt liv är nästan fulländat, jag ska ligga. Även om han inte vill det, ska det hända. Herregud. Vilken dag. Tack Maggi.

Jag spelade in lite av skriket från Hovet, då han steg ut. Jag tror jag ska somna till det ikväll, varje natt från och med nu.

PS. Juste, Kirsten Bitch Stewart var också där. DS.
Som ni ser har jag en ny header. Jag tyckte den var häftig, så den får stanna ett tag. Nu vill jag fixa resten av min blogg. Den är lite grillig.
Nu är det dags för

JOHAN modebloggarN ANDERSSON att göra det han är bäst på!

<3<3<3 En dagens outfit! <3<3<3


Alla mina läsare är förhoppningsvis tillräckligt modemedvetna för att se vart allt är från. Annars förtjänar ni inte min blogg.

Men för Erik, som inte kan se skillnad på en Chanel och Versace (Hahahaha, lillen då):
  • Hatt. Next, London
  • Jacka. Cheap Monday
  • Kofta. Carlings
  • Skjorta. Urban Outfitters
  • Bälte. Cheap Monday
  • Byxor. Cheap Monday
  • Skor. Converse, London
Cigarettfimpen är inte min, men den ligger där för dramatisk effekt. Jag tog bilden i en urban setting, med klottret i bakgrunden för att visa moderna samhällets förfall. Som en juxtaposition mellan det fula och det fina (Jag).

Och ni trodde jag bara var en dum brunett med stora bröst.
Vet ni vad man gör när man har flickvän? Man tar ett dopp i Skavlöten. Därför fick inte Erik följa med. Och för att han luktar.

Det var en fin dag annars. Vi var i skolan, tror jag, sen åkte jag till henne och vi åt en bi and ji ute i det vackra vädret. Det var varmt, jag hade nipslip-linnet. Sara kom på en bra idé att åka och bada. För varför inte. Jag lånade ett par väldigt fina, mycket moderna, blå badbyxor som tillhör hennes far.

Sen gjorde vi 524an osäker, drog ett dopp, simmade, frös och blev uppätna av myggor. När badandet var klart var det väldigt många små scouter som blev glada, för Sara bytte om till kläder. Sen gjorde Johan väldigt många ledare glada genom att byta om. Den blir verkligen mindre.

Utsikten vid Skavlöten:


En bild på skor vid skavlöten
Och sist en bild på Sara vid Skavlöten, se så fina körsbärsträd i bakgrunden, vinden i hennes hår.

Hon har precis stigit upp ur vattnet.

Vi drog hem, genom skogen av myggor och JAG köpte pizzor åt oss (Dyra sådana) för det serverades korv överallt. Korvkalas. En väldigt trevlig dag. Spontant sådär.
För exakt en vecka sedan var jag på grönan med mina små polare, jag tyckte att ni skulle få ta del av den upplevelsen. För det var sannerligen en upplevelse, eller hur kamrater?

Här har vi dem, vackra små pojkar:


Målet med dagens besök var att alla skulle ligga. Inte lyckat grönanbesök om ingen får ligga. Och finns det ingen anledning till varför de två pojkarna inte skulle få ligga? Förutom deras ansikten då. Om man har tur kanske man träffar den person man vill spenderar resten av sitt liv med, Eriks svar till det: "Det finns risk för det". Sannerligen.

Samma dag var det Stockholmb maraton, så vi fick se massor av vita springa efter svarta. Det var blåsigt men fint väder, jag hade ingen tröja. Det var väldigt tur att jag inte tog mitt nipslip-linne, hade varit nipplestand rakt igenom hela dagen. Synd för alla besökarna då, och Joel.

Vi började lite lätt med Insane, för att se om den var Insane. Vi väntade i 45 minuter för en 0.5 minuters åk. Det var Insane, men inte så länge. Jag satt bredvid en tyska, hon tyckte det gick för fort. Slutet kom lite för fort.

En liten instickare: Det var en väldigt tjock person som skulle åka Insane, han behövde en pall för att komma upp i stolen.

I ALLA FALL, så sköt vi efter. Här har vi resultatet:


Joel är grönsaken.

Efter ett åk av Jetline (Erik satt ensam, stackars Erik). Drog vi en Katapulten. Alla tre höll hand under upskjutet. Det var man love på hög nivå. Katapulten tycker jag är den roligaste, för man flyger och man får se en fin utsikt. Man får se den finaste staden i hela världen, om man ska tro vår engelskalärare. Hon tycker att Stockholm, som kallas Venice of the north, är den bästa staden i hela världen.

???

Dagens viktigaste händelse, vet ni vad en var? Ni kommer bli så avundsjuka. SÅ HIMLA AVUNDSJUKA. Jag dog nästan lite när det hände. Lite blöt i byxan. Vi fick se


IDOL-ERIK (Glöm inte strecket, annars blir grammatikpolisen arg på dig). Han pratade med en handikappad tjej. Han verkar som en himla god människa, min Idol. Det var i kön till Fritfall Tilt som vi såg honom. Jag tog hur många bilder som helst, kunde knappt hålla mig. Jag trodde aldrig att jag skulle få se honom påriktigt.

Sen drog vi en burgare.


Samma dag som vi var där var det världens sämsta program, Sommarkrysset. Det som kommer efter Lotta på Liseberg. Men vi fick se Petter, Robyn och en gammal tant. Det var värt det.


Visst ser det kul ut?

I pausen sprang vi till Lustiga Huset för bland det roligaste i hela världen. Vi skrattade hela tiden. Så himla roligt. Slutade med flygande mattor (Jag vågade nästan inte, men vad gör man inte för sina galpals).

Sen hände det massor, en tjej ljög till mig, hon sa att jag skulle vinna M&Ms på mitt nummer. Men jag märkte att hon sa det till alla. Bitch. Jag vann inte.

När jag hade gråtit färdigt och vi hade åkt färdigt allt, Insane blev den sista (Men inte för Erik, han vill åka slänggungorna en sista gång. Han bråkade med en liten amerikan). Sen åt vi massor av sockervadd.


Tjockisjoel. Han är så söt. I bakgrunden har vi Erik som åker för fulla muggar.

Sen skuttade vi iväg till bussen, med fulla magar och leenden på läpparna. Trallala. Glada pojkar helt enkelt.


Förutom Joel, han fick inte ligga.
Jag fick världens finaste present någonsin. Jag säger ju det hela tiden, men: min flicka är mycket bättre än din.
Som sagt så var mitt internet dumt och funkade inte. Synd var ju det, för jag behövde plugga fysik. På tal om fysik så är det sommarlov snart! Allt i skolan är slut. Förutom vissa redovisningar. Jag tänkte pröva en ny taktik: ingen förberedelse alls inför redovisningar, bara tuta och köra. Vi får väl se hur det går.

I ALLA FALL.

Här om dagen (på mors dag, btw GRATTIS MOR. Du är bäst) så var vi på fin kinamatresturang, Pong. Den låg på någon fin gata i stan (Lin1, du vet vilken förmodar jag). Den såg riktigt inte b ut. Ganska ovanligt för kinaresturanger.

Alla vet vad man gör på såna resturanger: Äter sushin och bloggar om det!


Som ni ser är det sushi (Som JAG åt). På bilden har jag även lagt på en s.k funky effekt för att visa att jag har, men kan inte riktigt använda photoshop. Precis som en riktig bloggare. Nu hoppas jag verkligen nyheter24 läser det här och förbereder en inbjudan där de ska intervjua mig om mina politiska åsikter

Men först kanske jag ska vika ut mig.
Internet segade sig, så jag hann inte komma tillbaks och säg att det inte funkade med samma färg på skorna. Går inte. Jag blir som alla mina läsare, vanlig. Och det vill man ju inte. Folk stirrade och skrattade inte. Det är ju det bästa med att ha två två olika färger på skorna.


Se så tardigt det ser ut. Tardigheten väller över. Jämför med den här:


Tardigt. Tack för mig.