Så då, jag har kommit fram till att det är inte så många som läser bloggar, egentligen. För jag har ju bara 9 läsare dagligen. Kissie och Blondinbella ljuger nog om hur många läsare dom har. De är ju attention whores, gör ju vad som helst för besökare.


Oj då, hehe. Nip slip.

En gång försökte jag skriva om känslor, sen kom jag på att det är bara kvinnor som har såna. I alla fall, snart ska jag gå och lägga mig. Måste få min skönhetssömn till Patricia! Be för ett underverk. Tack gode baby Jesus.
Som en riktig modebloggerska skriver jag ett blogginlägg, fast inte vid min dator. Så man kanske kan säga att jag gästbloggar, fast jag tänker aldrig ha en gästbloggare. För det skulle vara Erik, och Erik suger. Imorgon ska jag klippa mig, folk har börjat klaga på håret. Då vet man att man ska klippa sig. Citerar mormor: "Vad ful du är i håret". Det blir Patricia som vanligt, min darling. Hon kan göra vilken katastrof till en Gucci väska.

Jag sitter i alla fall hemma hos ******** och vi har galet kul. Vi delar hemligheter och har kuddkrig. Hehehe gumz, du och jag. Jag avslutar med en bild som vi garvade så åt, den är så sann.


Hörs.
Nu innan jag ska gå och lägga mig, tänkte jag berätta för er vad jag har gjort de senaste dagarna. Jag har läst på om 2001: A Space Odessey, min nya favoritfilm, och därför vill jag köpa en poster.


Den (KLICKA PÅ BILDEN). Men den kostar 2000 kronor. Wtf eller hur.

Bla bla bla, har inget mer kul att skriva. Förutom att jag ska upp typ 8 imorgon. Suger ju, om man vill sova, och det vill man ju, eller hur? Eller hur? Eller hur? Eller hur? Eller hur? Avslutar med en känd bild från min bilddagbok.


God natt, sov gott. Puss.