Som ni vet så deffar jag flera gånger i veckan på gymmet. Mitt mål är Jacob. Jag tror Joel är den enda som vet sanningen om varför vi grabbar gymmar. Vi gymmar inte för deffheten, utan för duschen efter. Ett ord: snorrekalas.

Som en lite teaser på hur jag, i min gulliga lilla outfit, deffar järnet på gymmet lägger jag upp en liten video. Det är älskw (tack Joel<3<3) som filmar och som ni ser så går jakten på Jacob ganska bra. Jag gör entren vid 0:18 i filmen.

 

På måndag börjar skolan, det betyder att sommaren är slut. Då kan man reflektera över vad som har hänt under detta sommarlov. Det är sånt jag gör mycket i huvudet, utan er.

Men annars ska det bli lika tråkigt som alltid att börja skolan, tråktråktråk. Jag ska kanske gosa en fin människa imorgon, Joel. Beror på. Sen ska jag gosa med min flickvän också, en helt annan sak.

Letade febrilt efter sladden, ingenstans. Inte ens i Saras väska. Då är den hos Sara. Sara hade lämnat en fin present i min väska märkte jag, tack Sara.

Det är så jobbigt när bloggare tipsar om dålig musik (Kanske inte dålig, men inte ens smak) men In an aeroplane over the sea av Neutral Milk Hotel är mitt favoritalbum någonsin. Tänk er en jättekonstig dröm, något som gränsar på en mardröm, men är ändå så fin och den sätter sina spår. Den är lite läskig, inte musiken, den är jättebra, lugn och fin. Inte hårddrock. På något konstigt sätt. Lyssna inte på den, kanske egentligen, om ni vågar. Eller något. Klockan är sent.

Har fortfarande inga bilder. Daaaaisy. Daaaaaaisy.
Daisy, Daisy. Jag letar febrilt efter en sladd, en sådan som man stoppar i kameran (Canon EOS 400D + 18-55/3,5-5,6) ni vet. Den där gråa. Jag tror att min gumz har snott den. Ska ta ett snack med henne. Hade den i Målerås, men nu hittar jag den inte. Och jag glömde den inte, för sånt gör inte jag.

Så problemet är som sådant att jag kommer inte kunna ladda upp mina do's från landet (tänk temat bonde, så söt var jag), inte mina bilder på luncherna vi hade, inte ladda upp bilder på det söta mansionet vi bodde i och sist men definitivt inte minst: inget cockslip. Förlåt.

Filerna ligger för tillfället i den där lilla minneslådan i kameran och datorn har inget hål för den. Så ni får leva med det. Kanske bloggar lite imorgon med bilder. Kanske inte, har inte bestämt mig.

Nu ska jag gå och snacka med en snubbe om en onepiece.
i mitt lilla rum. Det är mamma som snarkar. Vem vet, det är något som prasslar där ute också. Så om mitt inlägg slutar abrupt, ring 112. Som ni förstår är jag den sista som är vaken av fam andersson + rothoff för tillfället. Vi sover dessutom i samma rum, så jag försöker inte väcka dom med mina knapptryckningar. Så nu är ju kanske inte det bästa tillfället att få för sig att blogga. Men det var 1 vecka, 2 dagar sedan mitt senaste inlägg. Shame on me.

Lite btw sådär, man vet att man är på landet när man måste slåss med de sk småkrypen, små är de ju inte. Slet en myra i två delar, den dog inte. Men mamma hjälper mig, i sin sömn dammsuger hon upp alla kryp. Tack mor.

Det jag vill att ni frågar är hur jag har det, vad jag gör här. Visa uppskattning. Modebloggerskor är modebloggerskor för de ska få uppskattning. Vill ha min uppskattning, bitches.

Ligger här i mina Puma-brillor, Emilio-kalsonger och Blues Brothers t-shirt. Känner mig inte vacker. Mitt hår är kort också, Patricia fixade det. Saknar lite mitt hår. Ska inte klippa mig på 6 månader nu. Kommer ha massor av smaskigt att berätta för henne då. Så, positivt är det väl.

I Målerås har vi (Jag, mamma och pappa) fikat på lokala bageriet (godaste mackorna någonsin ever), badat (ska bada minst en gång per dag), plockat blåbär (tänkte satsa på 1 liter om dagen, men, palla), sett tysken, lyssnat på Om nashi me och allmänt chillat galet. Falukorv är gott, för alla vet ju att stora korvar är de smaskigaste korvarna. Inte sant Joel? Inte lille Erik.

Det är skönt att chilla galet, men Erik får leva livet i Göteborg och se på Timo (Spela Beck) och Mumford & Sons. Så, det är okej det med. Man gör konstiga saker när man är ensam. En bild jag skickade till Sara kan intyga, att ja, så är fallet. Funderar på att ta vår uppblåsbara båt, åka ut i sjön och blogga från den. Och jag badar bäst naken. Mitt nipslip i ett föregående inlägg fungerade inte, kanske ett cockslip når längre? Vi får väl se.

Nu har en bilmotor tagit sig in i lilla stugan. Tror inte jag väcker föräldrarna så lätt. Nu blir det mycket text för er. Har inte så många bilder att ge, shoppade inget i Nybro. Salty dog har stängt. Aj. Finns säkert något mer att säga, men jag ska upp imorgon. Vi får sova ganska mycket, idag gick jag upp 8. Skönt med sovmorgon.
Det blir nog mer imorgon. Puss på er. Önskar er all lycka i världen.

Hej bloggen, det var ett tag sen. Jag hade bestämt mig för att ett inlägg skulle heta big booty bitches, men det passade inte så bra. Sara är i alla fall hemma från Emmaboda! Hurra! Hon kom för ett par dagar sen, jag har inte hunnit uppdatera sen dess. Idag var vi och köpte The Suburbs påriktigt. Det var kul. Erik fick följa med, han var lugn och skämde inte ut oss så mycket.

Sara är på väg hit, så jag ska städa lite snabbt. HEJ DÅ


Hon sötar ner bilden. Så vacker.