Som ni vet så deffar jag flera gånger i veckan på gymmet. Mitt mål är Jacob. Jag tror Joel är den enda som vet sanningen om varför vi grabbar gymmar. Vi gymmar inte för deffheten, utan för duschen efter. Ett ord: snorrekalas.

Som en lite teaser på hur jag, i min gulliga lilla outfit, deffar järnet på gymmet lägger jag upp en liten video. Det är älskw (tack Joel<3<3) som filmar och som ni ser så går jakten på Jacob ganska bra. Jag gör entren vid 0:18 i filmen.

 

På måndag börjar skolan, det betyder att sommaren är slut. Då kan man reflektera över vad som har hänt under detta sommarlov. Det är sånt jag gör mycket i huvudet, utan er.

Men annars ska det bli lika tråkigt som alltid att börja skolan, tråktråktråk. Jag ska kanske gosa en fin människa imorgon, Joel. Beror på. Sen ska jag gosa med min flickvän också, en helt annan sak.

Letade febrilt efter sladden, ingenstans. Inte ens i Saras väska. Då är den hos Sara. Sara hade lämnat en fin present i min väska märkte jag, tack Sara.

Det är så jobbigt när bloggare tipsar om dålig musik (Kanske inte dålig, men inte ens smak) men In an aeroplane over the sea av Neutral Milk Hotel är mitt favoritalbum någonsin. Tänk er en jättekonstig dröm, något som gränsar på en mardröm, men är ändå så fin och den sätter sina spår. Den är lite läskig, inte musiken, den är jättebra, lugn och fin. Inte hårddrock. På något konstigt sätt. Lyssna inte på den, kanske egentligen, om ni vågar. Eller något. Klockan är sent.

Har fortfarande inga bilder. Daaaaisy. Daaaaaaisy.
Daisy, Daisy. Jag letar febrilt efter en sladd, en sådan som man stoppar i kameran (Canon EOS 400D + 18-55/3,5-5,6) ni vet. Den där gråa. Jag tror att min gumz har snott den. Ska ta ett snack med henne. Hade den i Målerås, men nu hittar jag den inte. Och jag glömde den inte, för sånt gör inte jag.

Så problemet är som sådant att jag kommer inte kunna ladda upp mina do's från landet (tänk temat bonde, så söt var jag), inte mina bilder på luncherna vi hade, inte ladda upp bilder på det söta mansionet vi bodde i och sist men definitivt inte minst: inget cockslip. Förlåt.

Filerna ligger för tillfället i den där lilla minneslådan i kameran och datorn har inget hål för den. Så ni får leva med det. Kanske bloggar lite imorgon med bilder. Kanske inte, har inte bestämt mig.

Nu ska jag gå och snacka med en snubbe om en onepiece.