Kollar på Gran Torino. Jag tänker bli som Walt Kowalski när jag blir stor. Han är bad ass. Om ni inte har sett filmen, och gillade Million Dollar Baby så borde ni se den.

Just nu i filmen slår han sönder sitt hus med sina knogar, och gråter. För riktiga män gråter. Manstårar.


Antingen så ska jag bli som han, Olle Hedberg eller Erik. Det kommer att bli ett svårt val.

EDIT: Nu ligger han och badar bubbelbad med en cigarett i handen, hunden bredvid och kollar på.
MER EDIT: Han får just i denna stund en skräddarsydd kostym "It looks very good" säger skräddaren. Han ser fin ut i sin kostym.
EDIT SÅ DET SMÄLLER OM DET: Nu blev Walt dödad skjuten ganska många gånger för att han skulle tända sin cigarill. Rökning dödar och är inte coolt, alltså.

PS. Här är en låt där Clint Eastwood sjunger om sin Gran Torino
Vi ska inte glömma det viktiga, bara för att andra saker har hänt. Även fast jag nu är ensammare och mycket ocoolare än Erik, så måste jag fortsätta.

Hade på min sommarskjorta idag. Saknar inte sommaren. Sommar suger. Vaknade 15 minuter innan bussen gick, så jag har inte duschat idag. Men jag svettas ju änglatårar, så det är lugnt tänkte jag. Tidigare idag var Erik och jag och fixade en snubbes router, mot betalning. Ett steg närmare IT-support. Det tog ett tag, men vi fick det att fungera.

Nu ligger jag här med min homey Olle och kollar på film. Vi kollar på Gran Torino, för Clint Eastwood är badass. Kick Ass, kan man säga. Snart kommer en B&J hit. Den ska jag äta, inte ni. Så det så. Uppdatering kommer snart.
Eftersom inte Erik själv skriver hur cool han är, så måste väl jag göra det.

Han gjorde ett lite spel kan man kalla det, som gjorde att man kan skjuta sönder hemsidan man är inne på. http://erkie.github.com/ Fungerar inte om ni har Internet Explorer. Men den lades upp på en sida reddit.com av Erik själv, den tog inte fart. Sen några dagar senare la någon annan snubbe upp den, då tog den fart. Senare flög den runt på twitter och till sist hamnade den på gizmodo. Det var igår och det har fortsuttit så ganska mycket nu, hans grej är lite överallt. Den roligaste grejen var ju att teknikdelen i tidningen The Washington Post ringde Erik och intervjuade honom.

Han är så cool. Och inte jag. Men det är jag som har gjort knappen på sidan i alla fall!


Förlåt om jag är skrytig eller något sånt, men det är coolt. Inte varje dag något man har gjort blir så stort. Det är ju flera tidningar (Wired, Metro, NyTeknik) som har skrivit om den, så ja. ERIK DU ÄR COOL.

Kom ihåg oss sen när du blir superrik och får välja dina egna kompisar.
Förlåt för att jag inte har uppdaterat så bra de senaste dagarna, har haft för mycket saker för mig. Jag vet, vad är viktigare än er, mina läsare? Ingenting, precis. Inte ens Sara. Men jag har lagt in en kul grej så jag kan hålla koll på er, era små lymlar. Nu kan jag se var, när, hur och hur länge ni är inne på min blogg. BRA VA?

Inte lite creepy. Men Mogi har en sån, tydligen och jag ska bli snäppet vassare än henne. Fast jag är väl lite sötare än henne.

Men här är ni!


Ni är så vackra, allihopa!
Nyrakad. Vi badade bastu och sen rakade jag mig. Så nu är mitt ansikte lent som en bebirumpa. Varför man nu skulle vilja det.

Det finns roligt klotter här i världen, klotter som får en att tänka till.Nu ska vi kolla på Damernas Detektivbyrå, för det är en sån tardig och skön serie att se på. Alla är så snälla där i Botswana, om ni inte vet vad det är för serie är du lite knasig. Så tokigt.
Min flickvän tvingar mig att skriva ett inlägg, innan jag ska åka till henne. Hon sitter just nu och latar sig framför TVn i sitt lilla hus och äter säkert sig tjock. Jag ska göra henne sällskap, om ganska exakt 20 minuter. Men innan dess ska jag hinna raka mig och packa grejer. Vi får se hur det går.

Om ni undrar hur det blev med min chorizo, så var det många som kommenterade! Ungefär 50% faktiskt. Men jag vet några som läser min inte kommenterade, för den är en latmask. Ni andra aktiva ungdomar ska såklart få ett litet tröstpris


En chorizo. Inte min. Tack alla läsare, det är för er jag bloggar. Och fler läsare blir fler korvar. No homo.

Nu hinner jag troligen inte raka mig. Så Sara får leva med mitt stubb. Ses!!!
Bara så ni vet så tycker jag om min flickvän och jag skojar bara när jag säger vissa saker. Hon är bäst i världen och jag gillar att pussa på henne jättemycket. Om jag förlorade henne skulle jag dö. Det vill inte jag.


Se, hon är så pussbar. Vi gick på en promenad idag och kollade på framtida hus. Eftersom vi ska vara ihop för evigt och evigt.

Just nu fixar hon glass och varma hallon till oss. Hoppas att ni hittar någon lika bra. Det tycker jag ni är värda.
Det är söndag idag och det är alltid lika tråkigt. Dagen innan en måndag. Men "den har varit mysig" säger Sara och jag måste hålla med. Jag har fått lite klagomål på mitt förra inlägg, även fast hon som klagade gick med på att som skrevs.

Men nu tänkte jag fråga er läsare om en fråga, vilka är ni? Det vore trevligt om ni kunde kommentera vem ni är. För jag har nu runt 11 regelbundna läsare. Det växer så det knakar, och det är alltid trevlig trevligt med tillskott i familjen. Trots det vet jag att ingen orkar svara på såna frågor, för jag gör aldrig det heller. Men om ni vill och känner för det.

Om tillräckligt många kommenterar av er, så kan jag tänka mig att lägga upp en bild på min chorizo. Som ett litet tack. Eller om ni har några andra önskemål så kan ni skriva dom i er kommentar.

PS. Sara tyckte inte att jag skulle lägga upp min chorizo, men

Läsare, igår lovade jag att det skulle komma upp en DO. Och ni vet att jag är väldigt seriös med mina DO's. Ingen modebloggare utan DO's, eller hur?

Lite btw, såg att Ana Gina (Vagina?) vann roligaste bloggen. Hon suger ju, och inte på samma sätt som min flickvän. Är inte ledsen för jag missade det.


Bild © Sara Edström

Ni kanske märker att det är en väldigt liknande outfit från några veckor tillbaka (Om ni inte kommer ihåg). Men det är en kär gammal outfit som jag gillar att ha på helgen och mysa runt i.
 • Hatt, next London ♥
 • Halsduken, min flickväns (säkert från London också) ♥
 • T-shirt, Hot Topic. Miami ♥
 • Tröja, HM (jag vet, men även kolgruvor har sina diamenter) ♥
 • Byxor, Cheap Monday, Sthlm ♥
 • Kalsonger, Top man, Sthlm
 • Strumpor, Happy Socks, Kosta boda ♥
 • Grå sko, Converse, London ♥
 • Mörkare grå sko, Converse, London ♥
En internationell outfit alltså. Om ni vill att något av det ska upp i en planerad bloppis, så säg till. Puss på er väninnor.
Det var länge sedan. Idag har varit en väldigt slapp dag, vet inte riktigt vad jag har gjort. Känns som dagen bara har flugit förbi. Men jag har:
 • Pussat på min flickvän Sara Edström.
 • Ätit godis
 • Lekt med min dator
 • Kört bil
 • Skjutsat min flickvän Sara Edström (och nästan krockat)
 • Jobbat med projektarbete
 • Lekt med min flickvän Sara Edströms iPhone 4
 • Kollat på Damernas Detektivbyrå
 • Pussat lite till på min flickvän (Sara Edström)
 • Lyssnat på Edward Sharpe
 • Och inte gått Blog Awards 2010
Det som återstår av dagen är att kolla på lite mer Damernas Detektivbyrå och sen kanske pussa galet på min flickvän. Alltså Sara Edström.

PS. Kanske blir en DO imorgon.
Jag missar tyvärr. Kunde inte fixa en biljett, min bloggvän Linnea gav den aldrig till mig. Min outfit som jag har valt får hänga i min garderob tills nästa år, då den är omodern. FML. Nu tänker jag sura och äta glass tills jag spyr.

Igår var klockersch, råklockercsh Alice. Hoppas vi kan göra om det snart igen. Som tack länkade jag dig i min blogg.
Om ni inte redan visste det, så är det bloggträff för alla som är något i bloggvärlden. Det är jag (såklart), ******, Linnet, Sara och dejter tillhörande respektive. Men känn er inte utfrysta, alla kan ju inte vara lika populär som oss. Eller hur tjejer? Love ya.

Min buss går om 10 min, där ska jag möta upp Sara och hjälpa henne med vad hon ska ha på sig. Sedan bär det iväg till stan och Lidingö för att träffa ***** i sitt mansion. Sushi kommer att serveras och alla kommer ha galet kul. Är råtaggad. Hoppas ni mindre kända bloggare hittar på något kul att göra, typ "fredagsmys" (loserafton, som jag kallar det).

Men här är en bild på en orm som jag tog på väg till skolan. Misstog den för en av mina läsare.Tills nästa gång!!
Åh nej, det går inte. Jag som försöker tagga inför Blog Awards 2010. Det känns som jag har en stor chans att vinna något stort. Väntar på att fröken bloggdrottning Blondinbella ska ringa.

Inget blir som jag vill. Jag sitter här i mina glasögon och ser ful ut. Men jag är tränad inför just såna här situationer. Kissie har lärt mig väl.

På tal om lite annat så har Sara fått sin iPhone nu. Hon är glad och leker loss med den. Känns som den har fått mer uppmärksamhet än mig. Men hon gav mig en puss när jag hade klippt till hennes SIM-kort att passa i nya mobilen. Äntligen, veckans puss kunde inte ha varit bättre.

Nu taggar vi inför bloggträffen imorgon, eller hur Linnet? Och för att vi ska ha något att prata om


JOHAN I SÄNG MED NÅGON ANNAN. Eller JOHAN PUSSAR EN ANNAN PUSSY. Kaos.
Nu bloggar jag för att duktiga modebloggerskor skriver minst tre inlägg om dagen. Och vad är inte jag om en duktig bloggerska.

Jag vill bara säga varsågod till Sara och Erik för att jag har gett dem fler besökare genom att länka deras bloggar i min sidopanel. Jag har gjort så att de har fler besökare än vad jag har! Ni behöver inte tacka mig, darlings.
Jag stör mig så himla mycket på youtube just nu. Håller på att kolla på Justin Biebers låt One Time och det laggar sönder. Youtube förstör mitt liv.

Vet ni vad jag gjorde igår kväll? Jag vet att Sara vet, och mamma. Fort gick det! Jag körde ner till Sara, hurra! Mina körlektioner är till någon nytta i alla fall. Jag kom upp i 70 km/h, så snart startar jag min taxiservice. Joel är den första som kommer få betala för mina tjänster. Något som jag av honom, fast gratis, men han vet inte hur man tjänar pengar.

Skolfotot gick bra, typ, förutom att hon som fotade var en bitch. Men whatever.

Jag tror att jag ska sluta med alla sexuella insinuationer nu. Bli lite mer seriös.
Idag är det skolfoto och jag stressar sönder. Inget blir som det vill, mitt hår är helt tardigt, sminkningen ser ut som en transvestit och jag hatar mina kläder. Inget går som jag vill.

Jag vill bara stanna hemma och smaska B&J. Hela dagen. Hjälp mig, Baby Jesus.
Om någon frågar, så säg att jag läser en bok. För det borde jag göra, men det orkar jag inte göra. Min undanflykt för att göra ingenting. Jag tänker bara sitta här och lyssna på Modest Mouse, den skivan man lyssnar på om man inte orkar. Kanske måla mina naglar.

Jag tycker det föregående inlägget hade blivit lite bättre om jag hade lagat något med korv. En lång och smal korv, typ kabanoss.

Idag satsade jag stenhårt på målet som Jacob på gymmet. Lyckas ganska bra. Transformationen är snart fullständig. Bildbevis


Nu ska jag läsa.
Igår var det jag som lagade maten. Efter att ha ätit alldeles för mycket kragstagulasch på för kort tid blev det biff stroganoff. Jag har hört att man är en bra bloggare om man visar att man har råd med mat. Även fast min diet inte tillåter mig att äta den här veckan, tänkte jag att familjen ska få smaka på Johan "the kock" Anderssons köttiga måltid. Vanligtvis är det mest Sara som njuter av min tillagade biff.

Jag gör ju allt för min flickvän och hon hatar lök. Små, stora, gula lökar. Hon hatar allt, vill inte ens röra dem. Men jag älskar lök, helst stora fina lökar. Så jag rev löken. Gulligt va? Nu är hon skyldig mig, för mina fingrar luktar lök (även efter att ha tvättat dem) och jag råkade riva upp halva pekfingret under processen. Var så nära på att ringa ambulansen.


Gjorde jätteont.

När allt var färdighackat och skuret kom jag fram till att jag hade glömt riset. Så det var ett tag där jag inte riktigt visste vad jag gjorde, panik, kan man säga. Så jag fyller ut den delen med en bild.


Kött, lök, linslock och mera kött. Men det gick bra att laga sen. Allt gick bättre än vad jag trodde: riset kokade fint och stroganoffen puttrade i kastrullen. Bla bla bla, maten är klar.

Och alla njöt av min delikatess, se så fint.


Sara är redo att ta det i munnen. Villig som alltid. Om ni vill ha receptet är det bara att hojta, mamma är mer än villig att skriva upp det. Jag ger måltiden 5 av 5. Biffen var mör och fin, den smälte i munnen och såsen kom ut ordentligt.

På tal om långa,  tjocka, konstigt formade saker: jag fick en Toblerone av Saras föräldrar, för de hade varit i Italien. Jag sitter och smaskar på den nu.

På återseende gott folk.
Nu har jag varit och kört. Det gick bra, typ. Eller man kan säga att det gick bra. Först var detDet började med att jag inte alls hade en tid bokad idag, vilket jag trodde att jag hade. Men så visade det sig att S. Nilsson som skulle köra idag på min tid inte hade kört på ett år och redan hade körkort. Vilket kanske var lite konstigt. Efter lite tankekraft kom vi fram till att det fanns en till S. Nilssom som skulle köra idag, men hon hade tydligen bokat om. Så jag fick köra. Alltså


Hoppas inte min körskolelärare läser min blogg, men han luktar fisk. Och han rapar fisk.

Nu när valet är över och valsnack inte är mode längre tycker jag att vi kan gå vidare. Jag tänker inte berätta vad jag tycker, för jag vill inte göra någon arg. Jag värnar om mina läsare, alla får ha sin åsikt. Bara er åsikt är lik min, för den är rätt.

 

Igår var det succé, rekord kan man säga. 20 unika besökare kom och pillade på min val. Sara fick också en val av mig. Passande av mig att ha en val i bloggen, för det var ju val. Den får vara kvar även fast det är över. Bara det inte är någon japan som kommer och dödar den i forskningssyfte.

 

Om 20 minuter ska jag ha körlektion, det är lite läskigt. Det känns alltid som man ska köra på någon, jag får inte köra på någon för min lärare. Han blir arg då, för det är hans privata bil och han vill inte repa den.

 

Även fast min header är annorlunda kan ni förvänta er dagens outfits av mig, det är dom som lockar mest läsare. Någon ska jag göra en behind the scenes till dagens outfit, där ni kan få en inblick i hur jag väljer mina kläder. Hoppas på att kanal 5 ringer och vill göra ett reportage, kanske Jockeboi kan vara programledare. Han är snygg.

 

Rapporterar hur körningen gick sen. Lev gott.

Hej kompisar, hoppas inte ni blev för oroliga när det var lösenord här på bloggen. Jag ville hålla det hemligt att jag gjorde om, ingen skulle få gå och peta i den blöta färgen. Som ni ser är det en helt ny riktning, mindre jag är en cool modebloggare och mer ÅH WOW EN VAL.

Om ni undrade så är allt upp till var och en att tolka, men jag är han som fiskar. Nathalie ville vara gubben på nordpolen (som ständigt letar), Sara är valen (Hon älskar valar, om ni trycker på valen så kommer ni till Saras blogg. Fattar ni? Valen är till Sara), Erik är dykaren (för han kan simma och han vill titta på Sara, för hon är en val). Men om ni vill vara någon speciell varelse i systemet får ni säga det! Allt är inte klart, så det kanske kommer upp flera saker. I sinom tid.

Saknar ni kommentarsrutan på framsidan? Förutom Erik alltså. Den var ganska ful. Sidan ser inte så jättebra ut i vissa webbläsare, för internet explorer suger. På tal om ful, Erik har börjat blogga. Alltså att Erik är ful, menade jag.

Jag kommer nog skriva mer sen när jag inte har en sovande Sara bredvid mig. Se så söt hon är.


Nu ska vi sova, om ni undrar något så kan man ju kommentera. Eller inte, whatever, jag bryr mig inte.
Jag börjde med att skriva ett inlägg när jag kom hem från skolan, ca 15.00. Nu är klockan 00.02 och jag känner att det här inlägget inte kommer någon vart. Jag har pillat på headern. Ni får se den någon gång.

Sov gott.
Som ni kanske märker har jag inte en ny header, även fast mitt inlägg heter "Ny header". Det handlar mer om att jag håller på med en ny header, tror jag. Ni märker ju det till slut, för antingen byter jag eller så gör jag inte det. Men jag arbetar på något. Vi får se hur det blir! I sinom tid, som man brukar sig. Det är ganska revolutionerande header, den förändrar hela bloggen.

Har ingen DO att lägga upp, inget kaos att berätta och har ingen läxa att göra. Väntar bara på maten, vi ska nämligen få donken. Den kommer nog komma ganska sent. Är väldigt taggad på gyllene gåsen just nu. Har varit det hela dagen.

Jag har kommit fram till vissa viktiga grejer angående min header. Men som en riktig bloggerska ska jag vara hemlig och mystisk ett tag. Jag kommer att använda många ***** för det gör mina idoler.
Tuffare än någonsin. Mitt hår har blivit kortare så headern är inte representativ över hur jag ser ut. Dessutom är sommaren över, min sommarskjorta ska av.

Idag var vi på grönan, i fysiksyfte. Kostade 125 kronor, vi var där i två timmar och åkte två saker. Värt. Annars då? Modest Mouse är fortfarande bra och vi har för mycket att göra i skolan.


Men som ni ser är denna modebloggaren fit for fight! Och jag klarar allt.

PS. Känns som jag borde göra en blogglunch, eller bloppis för att öka min status och knyta samman mindre kända bloggare med mig. Hör av er.
Tänkte inleda en nedräkning till min födelsedag här på min bloggiz. Så ni hinner planera tänkte jag, med ni menar jag mina 2 läsare. Tycker ändå att det är en positiv förändring, för man måste vara positiv. Jag önskar mig:
 • En bil
 • Joel i en tårta
 • Miljoner av enkronor (Tas emot även om det är miljoner av tusenlappar)
 • En krogenrunda som går över veckan efter
 • 2st, iPhone 4 (En som batterireserv)
 • Egoboost! av Blondinbella
 • Bröstförstoring
Det är en början. Nu kan ni inleda planerna för första och sista gången jag fyller 18. Då är jag myndig, vuxen och min barndom är officiellt död.

Sånt är livet, har jag hört.


Så har jag sett ut denna helg. För er stackare som inte har träffat mig under helgen. Ni får se till att boka en tid nästa gång. Jag är en busy man med olika färger på mina skor.

SEE YOU NEXT TIME! Darlz.
Idag har jag varit ihop med världens bästa flickvän i 7 månader och 1 dag. Alltså igår firade vi 7 månader. Det var kul. Som den kassanovan jag är precis när vi vaknade åkte jag och köpte oss Ben & Jerry's och croissanter. Av Sara fick jag pussar, det jämnar ut sig eftersom jag hade glömt att vi firade 7 månader. Sen såg vi på Toy Story 3D. Jag lovar att jag inte grät när alla leksakerna höll på att dö eller när dom gavs bort till en liten flicka. Jag grät manstårar. Sara grät som en tjej.

Annars pågår det just nu ett LAN hemma hos Johan. Sara spelar Sims så det smäller om det och jag gör inte så mycket. Har en DO jag kanske lägger upp sen, en som sträcker sig från lördag till måndag. Men att lana med sin flickvän äger. Nu ska jag pussa på henne.

PS. Sara är bäst.

Han var ett riktigt asshole.

Jag kom på att jag nog har uppnått samma nirvana som sångaren i Modest Mouse. Min musikala titel förklarar. Fler exempel:

You've got the harder part
You've got the kinder heart and it's true
I've got the easy part
I've got the harder heart, ain't this true

Jag vet att man aldrig orkar läsa låttexter som läggs upp i bloggar, för det är tråkigt. Men jag var tvungen. Nu ska jag till skolan med JOEL<3<3<3
Tjena grabs. Det var ett tag sedan jag uppdaterade något seriöst. Har haft fullt upp med skola och att pussa på min flickvän. Jag gillar att pussa på min flickvän. Ni  borde hitta någon som ni kan pussa på, förutom Erik. För han vill inte, han har fullt upp med Joel.

Jag har inte så mycket att skriva, jag skulle ju kunna skriva en serie av småkonstiga saker. För att det är så flummigt. HEHEHE. Men jag är no homo.

Här har vi ett bild på stjärnor, tagen en fin natt i Målerås.


Målerås med sin flickvän är så mycket bättre än Målerås utan flickvän. Men allt är bättre med flickvän!

Nu tryck på bilden och lyssna på en bra låt. Eftersom att en person inte kommer att gilla den så kan jag bara konstatera att den personen är konstig. För det är du, [insert name here].