hej johans läsare!

ni vet nog vem jag är, för johan skriver om mig ganska ofta. jag heter sara och jag är johans flickvän. ganska så häftigt att jag får säga det tycker jag eftersom att han är den finaste killen i hela världen och jag är så rusande berusande(som tsatsiki säger) kär i honom. men det bästa är att han är kär i mig med. (bildbevis nedan)

kolla, han pussar på mig = han gillar mig

just nu ligger johan har bredvid mig, han är sjuk och febrig, troligen halsfluss men vi hoppas att det inte är det tills doktorn säger något. jag är här för att ta hand om honom för annars måste han ta hand om sig själv och det kan man ju inte om man är sjuk. jag hjälpte honom att laga mat, vi åt biff stroganoff som blev goood. nu ska jag mysa loss lite mer, dock inte göra såhär som i lördags (varning för haff):


jag vill ju inte bli smittad. men jag hoppas att han blir frisk i sin hals snart så jag kan hångla upp honom igen.

hejhej!
Idag är det lördag så därför sitter jag och gör fysik.

Jag ska ha läst klart en engelsk bok tills på tisdag och den boken som jag har lånat av skolan har jag inte kunnat hitta på sisådär en vecka. Jag hade varken öppnat boken eller läst baksidan (lånade den mest för den hade en rosa framsida). Jag visste inte vad den hette, så jag kunde inte läsa om den på internet. Jag behövde hitta den.

Jag hade letat överallt (eller egentligen inte alls så mycket): i mitt skåp, i mitt rum och hos Sara. Alla ställen jag har varit på en vecka alltså.

Nu när det var 4 dagar kvar innan den ska vara klar läst, och jag inte hade läst en enda sida så kanske det var dags att hitta den. Jag ville ju inte betala för den. Så jag vred upp och ner på hela mitt rum, det började med kaos och sen så blev allt undanplockat. Städat blev det, men ingen bok. Men så hittade jag den fastklämd mellan sängen och väggen, men på ett så sätt att man tror att Gud gillar att plåga mig.


Så såg det ut när jag kollade om något låg under min säng. Ingenting, förutom min fina kudde som jag gjorde i 3an, den har Florida Panthers broderat. Fett tung.

Då fortsatte min jakt efter boken. 30 minuter senare när jag skulle plocka upp kudden såg jag boken.


Då blev jag lite frustrerad, både på boken och kudden. Sen blev jag glad för jag hade hittat boken. Men det gör ingen skillnad för jag tänker fortfarande inte läsa den. Men jag slipper betala. Problemet löst, alla nöjda och glada.

Några minuter senare spillde jag ett glas jos över en hop av sladdar, men det är en annan historia. Hoppas min lilla historia föll er i smaken, för den kommer nu leva vidare som en anekdot som mina barnbarn kommer få höra när jag är gammal och gaggig.

Lyssna på The Suckers
Nu är det dags att sova. Inte kolla på bio, gå på promenad, vara i USA eller ha roligt.

Bara sova. God natt.

En bild på min flickvän Sara där hon är snygg som vanligt. Man behöver inte förklara var kläderna kommer ifrån tycker jag. Kläderna kan man beskriva med ett ord: fashion.
Det är väldigt många bloggar som jag läser som har frågestundar (som min bästa bloggkompis älskar dig du är min ögonsten skulle ta en kula för dig hjärtat pusspuss) just nu, så därför tänkte jag att ni kanske skulle vara intresserade av en frågestund. Så om ni har några frågor är det bara att fråga på. Exempel på frågor: Vad är en integral? Har du sett nya Harry Potter? Hur lång är den? Hur mycket pengar tjänar du på din blogg? Hur mycket pengar tjänar du på din kropp? Vem är bäst: Johan eller Sara? Vad är du för bild på ditt visakort?

Svaren på frågorna: kan inte matte, nä, lång, mer än dig, mer förut, dum fråga och moln.

Nu behöver inte jag ha frågestund längre och tur är väl det, för jag vet inte hur det ser ut om jag får över 100 kommentarer, det kommer välla över siffror ur den svarta lilla rutan bredvid inläggsrubriken.

På tal om kommentarer så har jag har fått en ny Skicka Kommentar-knapp, gå och kolla på den. Ni kommer inte bli besvikna. Erik fixade till den, tack Erik. Tog bara 1 timme att fixa så att knappen blev min bild. Erik ville att jag skulle förmedla till alla hur otroligtt haxxigt det var av honom att han lyckades. Fattade inte vad han snackade om när han berättade om hur han gjorde.

Vanlig bloggning: Idag har jag inte gjort något som jag skulle göra, det blev så. Men jag somnade framför idol och ett skolarbete försvann när datorn stängde av sig själv. Datorn var väl också trött. FML.

Lyssna på detta band annars slår jag dig.
Jag hade tråkigt en dag så jag öppnade min gamla design i photoshop och lekte lite. Då kom jag på att den gamla var ganska tråkig, så jag ändrade den. Nu fick ni se den. Det är en work in progress så det kan bara bli bättre!

Märkte nu att blogg.se suger rent allmänt på det mesta när man ska göra om designen. Så otroligt äckligt system. Vill spy på blogg.se. Märkte nu att deras utvecklingsblogg inte har uppdaterat på 8 månader. Herp derp.

Måste ha en bild.


Ska försöka äta något. Tack och hej.
För hela familjen ska på bio snart. Men jag håller på med en grej till bloggen, så ni får väl se hur det går med det. Bloggar mest för jag fick en order att göra det. Mina annonsörer är inte nöjd med mina inlägg per dag. Måste öka.

Har inget mer att skriva om. Hej då.
Är hos Sara och vi har kollat på DH. Gud så spännande. Tycker synd om lilla (stora) Juanita, hon har det inte lätt. Väntar ivrigt på nästa avsnitt!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag gå och lägga mig. Sara har nog gått och lagt sig, jag vet ju inte eftersom vi inte sover i samma rum än. Men hon fick sin godnattkram när vi borstade tänderna. Innan kollade vi på bilder från Paris. För vi drog ju en tur till Paris i somras. Bästa resan någonsin.


Tänkte bara skryta lite om min flickvän.


Ungen.

Sov gott mina små. Men tänk på att jag vill inte ha några länkar till fjortisbloggar i kommenterarna. Ciao ciao!
Jag orkade inte ladda upp bilder på bilddagboken.
I form av en två punktlistor!
 • Pussa på Sara
 • Kolla på film med Sara
 • Vara med Sara konstant hela lovet
 • Fira 9-månader med Sara två gånger
 • Äta ute med Sara typ varje dag
 • Sara
 • Gå promenad med Sara
 • Allmänt chilla galet, med Sara
 • Gå från Täby Kyrkby tågstation till Visinge med Sara (badass)
 • Köra Sara och company till Arninge och kolla tapeter
 • Sara, Sara, Sara och Sara
Blev lite mycket Sara (Går det?) kände jag, så jag tänkte till lite och kom på saker som Sara inte var med på:
 • Inte ha körlektioner
 • LAN:a projektarbete med mina galpals
 • Spelmässa (Jag kände gemenskap genom att dela svett med 10 000 pers)
 • Kolla på film
 • Bajsa
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder, men jag kom på att det är ju det man har en bilddagbok till! Så ni får skutta er väg ditåt. Tänker inte länka, ni borde ha min bilddagbok bland era bokmärken.

Ni får en liten för Sara sa att jag behövde det.


Så här gosiga var vi för 1 timme sedan.
Var där idag. Man underskattar hur många nördar det finns i världen ibland. Men det är inget dåligt, det blir en stor gemenskap. En stor, svettig gemenskap. Besökarna på gamex bestod av: nördar med vänner, nördar utan vänner, föräldrar med deras nördiga barn, nördiga föräldrar med deras barn och emotjejer. Som man hade kunnat förvänta sig. Bilder kommer någon gång. Om jag känner att jag har tid, måste ju hinna vara med alla mina fina vänner som jag har.

Jag ser att ni gjorde som jag sade i mitt förra inlägg: hålla er borta från internet. För det vanliga flödet av hundratals kommentarer i min bloggiz upphörde. Höstlovet ska njutas. För att skryta lite drack jag ett glas vin och en öl till middag. För jag är 18 år. Då kan man sånt.

Just nu väntar jag på att en person vid namn mr. Internet ska leverara en film som jag har beställt av honom: Cinderella man. Jag såg 16 Blocks och blev taggad på att se bra och fina filmer. Så det blev den, för jag har bara sett början på den. Mr. Internet säger att det bara är 10 minuter kvar tills filmen är här i min dator. Därför bloggar jag.

Men inte längre. Orkar inte mer. Rec liksom, som ungdomarna brukar säga.
Jag vill inte ens tänka på hur många inlägg efter jag ligger för att fylla mitt dagliga kvot av 3 inlägg per dygn. Men nu är det så här att jag har bättre saker för mig, och det har ni också. Det är höstlov, då ska ni inte sitta inne och läsa bloggar. Dock i dagens moderna samhälle finns ni nog överallt, i stan, hos mormor, på toaletten och så vidare med era smartphones. Appar hit och appar dit. Stäng av datorn och eller telefonen, gå ut och njut av det vackra vädret. Dessutom så är det fredag, party on.

Anledning till varför inte jag har bloggat på ett antal dagar:


Vi firade 9 månader två dagar i rad. Hon är bäst i hela världen.

Seså, ut mer. Sitt inte här och smutsa ner min fina blogg.