http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/310464-brostimplantat-raddade-liv-vid-skottlossning

"Implantatet punkterades och Lydia, som sköts på en knapp meters avstånd, har ett ärr efter skottet. Men hon är vid liv. Polisens kriminaltekniker medger att implantat kan bromsa kulor men vill inte råda kvinnor att skaffa bröstimplantat av den anledningen."

Jag tycker det var roligt. För det är ju ofta jag funderar på hur jag kan få större, men samtidigt skottsäkra bröst. Läs inte nyheter24.

Nu har jag gjort allt som jag hade tänkt göra innan jag kunde blogga igen. SÅ HÄR SKA DET BLOGGAS. Jag kan börja med att checka av listan (Dom med linjer genom gjorde jag)
 • Köpa Converse
 • Köpa Converse igen
 • Äta KFC (Två gånger)
 • (Förhoppningsvis) Äta på vårat speciella indiska ställe som finns någonstans där vi bodde förut. Gott (DET GJORDE VI INTE. Dåligt av oss. Usch usch)
 • Köpa kläder, för jag har knappt med mig några (Inte så jättemycket, det är jobbigt att shoppashoppashoppa)
 • Gå igenom en helkroppsskanner (Och om jag har tur hamna på internet) (DET GJORDE JAG INTE. Jag som ville bli kändis på nätet. Precis som Paris Hilton)
 • Äta godis
 • Äta Baskin-Robbins. Gottgott (DET GJORDE VI INTE HELLER. Vad gjorde vi egentligen?)
 • Äta hotellfrukost, massor
 • Sova (Vet inte om den räknas, sov inte så jättemycket. Blir så när man delar rum med en Louise och Erik)
 • Gå på Regent Street Apple store och nörda mig (Erik nördade sig mer än mig. Min nördighet verkar försvinna lite)
 • Och annat tjockisaktigt.
Så! Nu har jag bloggat, bilddagbokat och nästan facebookat tillräckligt om London. Nu kan jag släppa det.

Live long and prosper.
Och sova, för jag är trött. Mmm sova. Min baby, hur jag har saknat dig. Ingen får störa oss.
Men jag orkar inte skriva om det nu. Sådetså. Bitches.

Ni får två bilder, som jag tycker representerar London istället.
Och


Äta och kramas. Sara ska åka bort i åtta (!!!) dagar, jag tycker mina läsare borde skicka klagobrev till henne. Jag vill inte att hon ska åka.
I London ska Juju:
 • Köpa Converse
 • Köpa Converse igen
 • Äta KFC
 • (Förhoppningsvis) Äta på vårat speciella indiska ställe som finns någonstans där vi bodde förut. Gott
 • Köpa kläder, för jag har knappt med mig några
 • Gå igenom en helkroppsskanner (Och om jag har tur hamna på internet)
 • Äta godis
 • Äta Baskin-Robbins. Gottgott
 • Äta hotellfrukost, massor
 • Sova
 • Gå på Regent Street Apple store och nörda mig
 • Och annat tjockisaktigt.
Som ni ser ska jag äta mycket. Johan i London:
Jag vill att det ska se mer ut så här:
Tack för mig, puss och hej. Ses på onsdag.
Hej pojkar och flickor.

Jag har ju inte ätit en semla idag, för någon glömde säga till mig att det var tjockisdagen idag. Inte för att jag vill ha en semla, jag nöjer mig med någon annan tjockismat. Jag brände min lilla tunga på mat, det var inte lika roligt som socker.

Man borde inte blogga såhär sent på natten (morgonen blir det ju nästan till och med). Jag gick upp för trappan tre gånger, för jag planerade dåligt. Så trött var jag, tydligen. Om någon vill vara snäll så kan den köpa linsvätska till mig, bara lite btw sådär.

OCH jag kom på idag att 32 längder simning är bättre än 40 längder simning. Men 6 längder simning är bättre än 32 längder simning. Men 40 längder simning är bättre ifall läraren får för sig att kika in på när man fuskar. Sen var jag hos Sara, jag räddade henne från läxor. Varsågod, lille ungmö.

Nu ska jag inte sova än.

Pussbabe.
Oj då, ett inlägg som inte börjar med bloggen. Men det hänger ihop med en lite mer känd bloggerskas titel på ett inlägg.

Gissa vad bloggizen? Jag är fortfarande sjuk! Dumheter, jag vet. Men det gör inget, för jag är lycklig. Lycklighet slår alltid förkylning i en fight. För att uppdatera er vad som har hänt under dagen: Johan vakna, Johan vara hemma, Johan sova. Typ så. Jag fick en viktig uppdatering om Åva också, bra när man är sjuk. Då mår man lite bättre om att missa skolan.

Det är bara 30 timmar (kanske mer eller mindre) tills jag får leka med Sara igen. Det är långt, men då ska vi ha kul. För då är det ju alla hjärtans dag. Hurra!

Igår var väldigt underbar. Jag gillar att existera, och titta på Sagan om de två tornen. Bara man gör det med någon som man gillar väldigt mycket, så är det väldigt ok.


Hon är rolig. Jag gillar henne.
Min sjukdom är en ihållig rackare.

Om det inte vore så jobbigt att fixa med bilder och tjafs så skulle jag göra det. Kanske om jag lyckas blogga någon gång innan klockan tolv på natten. Vi får se. Det finns mycket bra musik, om ni undrade.

I dag har jag varit i skolan till 17.00, jag stannade och pluggade (löst begrepp) i kulan i ca en och en halv timme. Detta för att Johan skulle köpa ett gymkort. Sara gjorde honom sällskap ett tag, som senare blev ett längre tag. Det var bra. MEN, det viktiga här var att jag hade visst inte tillräckligt med pengar för ett gymkort. Det var bio, mat och hörlurar som tog pengarna från mig. Elakt av dem. Aja, whatever, tyckte jag. DET ORDNAR SIG ÄNDÅ (Stora bokstäver, då skriker man).

Vi åt mat på McDonken, en såndär gigantiskt mcnuggets pack. Den var stor, man blev alldeles mätt och dan. Sen åt vi glass också, med hallon. Det var väldigt mycket supergott. Faktiskt, spring och gör det om ni har alla ingredienser.

Jag har sökt jobb, jag vill ha det jobbet. Det är inte så högt betalt, men man får mat och sällskap. Det gillar vi. Jag håller tummarna.

Kyss på er läsare
Jag är ganska säker på att jag är ihop med Sara Edström. Jag gillar henne.

Min sjukdom är dum, den gör konstiga saker. Sen ger den mig dålig hy också. Fy på den. Modern min tog ett prov, så vi får väl se. När jag vaknar i morgon kommer nog allt ha blivit superbra. Jag hoppas lite på det. Allt annat vore tråkigt. Vi ska träffa vår gamla hemkunskapslärare också, han har ett bageri på Aspudden. Han har sagt att vi ska få grattis saker om vi kommer dit, om någon säger det åker man ju dit. Konstig människa. Det blir nog kul, även om vi måste betala för oss. Vilket vi borde.

Det har hänt grejer i dag också. Jag vaknade hos Sara, vilket var trevligt. Egentligen vaknade jag 04.00 först, men den räknas inte. För vi skulle inte somna. Men ja, sånt händer och det var väldigt mysigt. Mindre mysigt att sova med linserna på. Sedan träffade jag Mikaela på stan. Vi fikade på ett ställe på Gamla Stan, det var stort och hade sköna stolar. Det var bra. Och tillsist impulsköpte jag ett par hörlurar. Äntligen.

Nu ska jag bli frisk.
Dagens skämt: Ooups.

Tyckte jag var roligt.
Är man en nörd om man vill skriva arbeten utöver skolan, alltså bara för att det skulle vara kul? Jag tror man är det.

I går var vi på seminarium på något som hette Get Updated. Det var ganska kul. Vi var tvungna att vakna runt 06.00 dock, mindre kul. Men vi satt mycket på bussar och tjafs, då kunde jag läsa fysiken. Nu förstår jag den.

Sen träffade jag Sara mycket också, det var mer kul än Det Nya Google. Vi såg på The Imaginarium of Doctor Parnassus. Ni vet redan vad jag tyckte om den. Alexander och Vanessa var på samma bio utan att vi visste om det. Jag tror att den där Alexander stalkar mig. När vi kom hem åt vi lite Half Baked. Jag gillar att vara med Sara.

Nu är vi båda sjuka, Sara är mer sjuk än Johan. För Johan smittade Sara med sin sjukdom och nu är hon i det stadiet Johan var i för några dagar sedan, alltså det sjuka stadiet. Men det är Melodifestivalen ikväll. Heja heja heja!
Nu ska jag uppdatera er om min situation: Jag vaknade idag och kände mig, typ bättre. Termometern sa 37.8. Alltså typ feber. Men jag mår bra, så jag ska gå till skolan. Jag har ett viktigt ärende att utföra. Det var allt.
Vet du vad bloggen, något tragiskt kanske har inträffat. Sjukdom har slagit till hos er allas favoritbloggare. Men ta det lugnt! Jag har laddat upp med alla botemedel för en snabb förfriskning, nämligen: Ipren, halsduk, te och vila. Mitt mål är att bli frisk till imorgon klockan 18.30. Så fort jag vet hur situationen tar fortskrider sig så ska jag uppdatera alla er, mina förväntansfulla läsare.

Nu till lite roligare nyheter: Vi ska åka till London. Bam! Bara sådär. Fadern min tog tillfället i akt under middagen att förmedla till resten av familjen de goda nyheterna. Då tänker jag köpa Converse (Hur man nu vill uttala det). Äntligen ska jag få Converse. Resan är från 20:e till 24:e februari. Alltså snart. Det ska bli kul.

Nu tänker jag lämna er med lite bilder.

Jag gillar.


Vill ni höra om min dag? Om inte har ni inget att göra här.

Jag vaknade klockan 08.00 av min lille telefon, den fick mig att tror att det var helg. Det var det ju verkligen inte. Tiden går så fort nu, känns inte allt som en tisdag. Men tiden går roligt när man har fort. Sen hände skolan, skolan, skolan, Powerade, hem.

Inlägget börjades skriva runt halv sju, då hade jag ett visst humör. Nu har jag superhumör, så då vill jag skriva annat. Humöret är: Wooooow. För jag har fått vara med en viss person. Även fast jag inte trodde jag skulle få det idag, det var superduper. Då blir man wooooow.

Och sen ni vet den den känslan man får? Den: Åh nej, vad gör jag här? Verkligen, åh nej! Herregud, jag vill inte vara här. Verkligen, snälla ta bort mig härifrån! Så kändes det när jag åkte hem i bussen. Busschauffören tyckte heller inte att jag skulle vara där. Och sen den där andra känslan, ni vet, jag vet att ni vet vilken jag menar. Den där.

Bianca kan slänga sig i väggen. Jag längtar till fredag. Väldigt mycket.

Idag har jag gått i skolan. Vi började med att se på En obekväm sanning. Joel kom sent, han visste inte att alla hade naturkunskap. Han missade filmen, stackars lille Joel. Krisztián var sjuk, ännu mer stackars lille Krisztián. Sen hände inte så mycket, Gun i kulan blev sur på TE08a. Hon är lite läskig ibland. Sen hade jag svenska och engelska. Vår engelskalärare uppmanade oss att göra något lite mindre lagligt. Jag tänker försöka göra det, för jag vill se på film på engelskan.

Sen har jag spenderat kvällen borta hos en flicka. Jag tror bestämt att jag tyckte det var väldigt trevligt.