Vissa saker på internet blir man så himla deprimerad av.


PH sara edström

För att liva upp stämningen lägger jag upp en dubbel DO. Alltså en DO på mig och Sara, två flugor i en smäll.

Min dagens outfit
 • Tågförarkeps, Next. London.
 • Halsduk, HM. New York.
 • Skjorta, Top Man. Sthlm.
 • Jacka, Cheap Monday. Sthlm.
 • Byxor, Cheap Monday. Sthlm.
 • Converse (två olika). Converse store. London.
 • Sara. Åva Gymnasium. Vallentuna.

Sara är inte här för tillfället, så jag får fylla i vad hennes outfit:

 • Gröna, låga Converse från Converse.
 • Röda leggins (?) typ.
 • En beige väska, ser inte så dyr (fin) ut.
 • En svart jacka, HM kanske? Eller LIDL.
 • Svarta, trasiga vantar med något mönster på. Ser ut som någon sytt fel i fabriken i Kina. Fick säkert sparken för dom.
 • Röda, stora glasögon. Cheap Monday.
 • Sen har hon väl någon form av BH och tros-set under allt. Tanga med spets kanske?
Om ni har några frågor är det bara att höra av er. Angående priserna så har jag ingen aning. Det är som man brukar säga: ratsch, pappa betalar. Men min accessoar på läpparna, Sara, är ovärderlig, går inte att hitta något liknande någon annanstans. Nu hoppas jag att alla röstar galet på Olle i idol. Han är ju vår homey, måste komma vidare. Dessutom så är han ju helt klart bäst.

Puss och kram

PS. Sara är jättefin. Så det så.

Hej bloggelibloggen.

Nu har höstlovet börjat (vilket är upp till diskussion, men jag säger att den börjar nu) så det firar jag med att sitta här ensam framför datorn och göra saker som jag kanske inte borde göra. Och eftersom ni, mina läsare, känner mig så väl behöver jag väl inte uttrycka mig mer än vad jag har gjort. Och ni kanske förstår att ni inte vill veta vad jag har gjort i min ensamhet, framför datorn:  fixat alla problem, firat avlöning (potentiell) och funderat alldeles privatiserat.

Alltså jag har inte jobbat projektarbete, menar jag. Men lite grann. Saker fungerar ju inte som dom (JA. Dom inte de. Om jag blir superkänd författare får någon ändra, så ser det lite bättre ut i en bok (Har dock inga planer på att skriva ett livsverk på 3000 sidor som ingen orkar läsa (Three levels deep (INCEPTION)). Men det kändes bättre med dom. För jag det här är bloggspråk, en lite finare variant av chattspråk kan man säga. Skulle jag säga) ska. Lite lång parentes, men den började kort och växte till en stor parentes som fick sina egna små parentesbarn.

Här sitter jag nu och lyssnar på musik. Sånt man brukar göra. På tal om musiken jag lyssnar på:


Tycker ni inte det är lite Chandler Bing varning på det? Alltså inte utseendet utan tjockisheten. Ena är med knark och den andra är efter knark. Det jag vill förmedla är ett skönhetstips från mig till er, bli snabb smal kan man säga: börja knarka. Eller ät lite för rå kyckling, den senare funkade för mig. Det lite äckliga med den högra bilden är att man ser grovt sideboob (Uttalas siddebob, för man ska uttala engelska ord på svenska: wok). Manlig sideboob. Men han gör upp för det med skägg, något som jag inte kan få. Bara på håret. Fast det kanske kallas vanligt hår.

Krisztian (om du läser, yo sup?) ändrade bakgrundsbild i min iphone. Ni kan tänka er att jag blev arg! Men så såg jag bilden:


Okay.

Kom och tänka på en sak. Att om luftballonger inte skulle ha en såndär stor luftgrej, så skulle det ju inte finnas några luftballonger. Och det vore ju inte alls så kul, ballonger som är så fina. Och samtidigt skulle det inte finnas något för dåliga designers att lägga in på ställen som utfyllnad. Lite mer sånt har jag funderat. Det är typ sådana tankar som blir resultatet när jag lägger min lilla tankeknopp i arbete; modebloggare kanske inte borde tänka så mycket.

Visst är det fånigt och fult med engelska rubriker på svenska blogginlägg? Jag fixade det genom att göra texten mindre, så den inte syns så mycket.

I alla fall, brb, höstlov.
Nu sitter jag här och ska kolla klart på slutet av The Wrestler som jag började att kolla på för ett par veckor sedan. Den enda anledningen jag började kolla på den för slutet är så bra, så jag längtar lite. För slutet är bra, alltså.

Annars har jag fixat en klients hemsida (imfinethanks.blogg.se), hon ville ha en ny design på bloggen. Projektet kostade 5 000 riksdaler, till en början. Sen kom vi fram till ett bättre betalmedel i form av pussar. Intresserad så hojta till. Tror inte jag kan ge någon annan än Sara pussrabatt. Kanske Joel.

Angående rubriken på headern så skämtar jag naturligtvis, ni är varken mina enda vänner eller vänner överhuvudtaget. Ni är min egoboost. När jag lägger upp en bild på min kropp så förväntar jag ju mig ett antal kommentarer om mina kurvor. Ni är inte mer värda för mig en Erik. Säger en del.

Snart är det höstlov. Det säger jag för jag tänkte göra er lite gladare i dessa mörka tider.
Nu tänkte jag blogga lite för att jag har inte gjort det på jättelänge. Ni måste ju vara oroliga. Men jag lever, mer och bättre än andra dagar.

Jag har hittat en jättekul funktion i Spotify (Den är nog inte så ny, jag visste att den fanns. Om ni undrade). Det är att man kan ha mappar till sina playlists!!!!!! Så nu har jag suttit i 15 minuter med att ordna alla mina 50 playlists. Det var så kul att det första jag tänkte var att informerar er, någon gång kanske ni kan få se hur mina playlists är ordnade. Det är därför inlägget heter Happy days.

Igår: Pussade jag på min flicka, vi städade mitt rum (Jag är en progressiv pojkvän, hjälper min flickvän med städandet men laga mat får hon göra själv), åkte till IKEA, åt dyr och fin lunch där, kollade på bio, städade klart, gjorde läxor, pussade mer på min flicka, sov och säkert något mer.

Nu ska jag plugga, kanske att ni får en bild. Bara kanske.

Edit: Obbi not.
Igår var det baba och jag kan faktiskt bekräfta att man festar galet på onsdagar. Tillsammans med mina homeys Erik, Louise, Ida och Freya. Det var kul. Här är en bild från gårdagen.


Min enda bild. En väldigt röd sådan.

Vi kom hem 04.00 igår, och det säger väl ändå hur spårad kväll det var.
Idag ska jag ut och festa galet. Det är ju lill-lördag och då gör man sånt, har jag hört. Nu ska jag gå ut och testa om det är sant.

Hej då.
Lite allmänt bara. Blir väl bättre snart. Jag känner att min gröt med müsli och banan-frukost inte piggar upp mig tillräckligt på morgonen. Orkar aldrig lägga upp bilderna som jag fotar på min delikata frulle. Ska bättra mig. Dessutom om ni har tur kan jag fixa en bild hur den delikata frukosten ser ut efter magsmältning. Men ni kan hoppas på att jag inte orkar med det.

Skolan är lite för mycket nu och det finns massor av grejer som förtjänar egna blogginlägg, men jag har inte tid med sånt så jag tänkte ta allt lite kort.

Gick en promenad på söder i lördags med Erik och Sara, åt på Strings och visade hur fint Stockholm är.

Som att jag och Sara gick på date för 12 dagar sedan, åt på kungshallarna såg på I rymden finns inga känslor och pussades järnet längst bak i salongen. Det är så det ska vara.

Jag köade +2 timmar för att få träffa Håkan the man Hellström på signering på Bengans. Sara, Lin1 och Alice grät
när dom hade träffat honom. Alice mest, Linnea sen och sist Sara. För hon har mig, antar jag (HOPPAS JAG). Dessutom har Håkan byxorna jättehögt uppe på skivomslaget vilket är lite homo. Mina byxor är jättelångt nere, över skinkorna = cool.

Fyllde år för 9 dagar sedan, vilket jag nämnde lite, men inte vad jag gjorde. Tvilling #1, tvilling #2, Joel och Joakim (Inte Viktor, för han är minderårig) drog en The Bridge och partade sönder stället. Eller Erik i alla fall, han klarade inte en flatline. Den var stark och dyr. Jag vaknade nästa dag i en tjejs säng, det var alltså en lyckad natt.

Sara gjorde en jättefin pärlplatta (tavla?) utav en bild som togs i Paris. Den är så fin. Måste fota den någon gång och blogga om den. Mest för att säga att min flickvän är bättre än din.

Jag gjorde en playlist till Sara som heter till Sara, den har musik med några av mina favoritartister (och en låt som Sara ville ha med, som handlar om kulor). Jag vill inte lägga upp den här, för jag är rädd att jag ska förstöra Spotifys servrar med min trafik. Därför får Sara lägga upp den i sin blogg.

Idag såg jag trailern för facebookfilmen "The Social Network", verkar ganska tardig. Men ska tydligen vara jättebra. Så, ja. Det är en film om Facebook.

En liten uppdatering alltså. Här är Sara och jag från i somras.


Som en slutkläm tänkte jag nämna att folk i Amerika har börjat dekorera för halloween. Och jag har börjat förbereda min sexy nurse outfit.
För att jag gillar henne väldigt mycket.

PS. Jag älskar henne.
Tänkte bara kolla hur det såg ut med flera rader rubrik.

Nu vet jag.

EDIT: Såg på No country for old men och nu har jag lyssnat på samma låt i 1 timme och 30 minuter. Kom på att jag inte har ätit någon lunch. Hungrig?

Kanske.

Herp derp
En sån där jobbig dag. När humöret inte är på topp brukar jag leta genom bilder på mig, mitt ansikte förgyller min dag ibland. Visste ni det? Nu vet ni en liten hemlis om mig.

Samtidigt kom jag på att jag lägger upp alldeles för få bilder på just lilla mig. I den här bilden visar jag hur det går till när jag sitter i möte. Ett viktigt möte, med min skivproducent och gaybloggaren (Erik).


Det går vilt till helt enkelt. Den här bilden har en extra bonus, man ser min nya halsduk och väska. Båda fick jag i lördags.

Nu ska jag starta en liten tävling, en vuxentävling. Den som först deriverar en funktion vinner! Hurra ja vad kul! Här är funktionen

y=sin3(1+5x)

Och då kör vi! Vinnaren får rabatt i min kommande bloppis och en bloggfika med mig. Min lilla hjärna har viktigare saker för sig än att derivera funktioner. Kanske någon av mina svettiga små nördföljare kan få chansen att ta på mig. Lycka till!
Inge fler snoppskämt eller Sara gör snuskiga saker pik pik-grejer. Nu ska jag blogga om ekonomi, välfärd och politik. Lite mognare helt enkelt. Dricka sprit ska man göra också. Det ser man på den här bilden, jag började tidigt.


Det är tragiskt att Liu Xiaobo sitter fängslad. Hoppas hans fru kan förmedla vinsten till honom idag. Det var ett starkt val av nobelkommiten, men lite mycket av PR-stunt. Man kan inte riktigt lita på dem efter förra årets flopp. Norrmän, eller hur?

Och läget i Ungern verkar stabilt, förstår inte hur man lyckas med säkerheten som måste finnas på en sådan anläggning. De kanske borde ringa BP.

Gratulera mig nu, tack.
Idol började för 30 minuter sedan. Vi spelar in med vår high tech hårddisksparabol och ska börja kolla snart. Det känns som om jag har varit ensam hela dagen. Just nu är Erik borta och mor och far gör hemliga saker i arbetsrummet och jag har inte kunnat nå Sara på över en timme. Senast jag hörde var att hon skulle gå på toa. Hon kanske fastnade, igen. Så jag sitter och lyssnar på Reddits saddest tracks och deppar galet. Det är från den spellistan all musik jag lyssnar på idag kommit från. Typ världens bästa playlist någonsin.

Status: Sitter framför datorn och fredagsmyser med mig själv. T-shirten är på och kudden i famnen, orkar inte ta en bild på det. Finns en bild på bilddagboken som ni inte har sett.


Får nöja er med ingen bild istället. Försök tolka den.
Nu har jag varit och kört bil. Krockade inte en enda gång. Så nu är jag glad, för det betyder att det är fredagsmys på gång. Även fast jag har en grej jag måste göra. Eller två grejer, kom jag på nu. Just nu sitter jag och väntar på att Sara ska komma. Hon kan inte smsa så det borde hon fixa (pik SARA).

Status: Har nu bytt om till rätt t-shirt (Dramatisering nedan). Är hungrig, väntar på fajitas. Lyssnar på denna lilla lovsång. Borde ni också göra.


Spenderade typ 30 minuter på den här gifen, bäst att ni njuter av den. Färgerna ser jättekonstiga ut för mig. Jag är ingen fotograf, så ni får nöja er med den. Men vad gör det, det är ju fredag.

Har än inte gjort något riktigt tokigt.
Nu har det gått ett tag sedan jag rapporterade in senast. Jag kollade på film, somnade aldrig. Det var en bra film, så jag tänkte att det skulle vara dumt att somna under den. Efter ett tag kom jag fram till att man hinner ju kolla på film om man har sovmorgon också, så det ska jag tänka på när jag är vuxen. Nästa vecka alltså.

Status: Jag har nu klätt på mig, ska ta bussen till körskolan om en timme och göra vägarna osäkra.


Annars idag har jag inte gjort något tokigt, skulle göra en superpyttipanna med pyttipannan från igår. Jag hade i lite tomat och tänkte steka lite bacon till mina ägg. Det skulle gå snabbt så jag gjorde baconen i mikrovågsugnen (Man kan göra sånt). Det gick inte så bra. Slängde mina bacon.

PS. Ser bilden konstig ut för er också? Typ lite platt? Jag tror min bästa vän håller på att bli gammal, som jag.


Hej kamrater, som ni alla vet fyller jag år imorgon. Jag fyller 18 år, dvs jag blir vuxen och myndig. När man är vuxen gör man tråkiga saker. Därför tänkte jag utnyttja mina 17 år och göra vad jag vill. För jag är ledig, ensam hemma och har inget att göra. Då kör vi.

Status: Precis blivit lämnad ensam. Är morgonfin. Tog en bild på mig själv som en duktig modebloggare.


Ska nu gå och lägga mig igen, kanske kolla på film. För att jag är ledig och vill bara säga hur skönt det ska bli. Kanske sova en stund. Synd om er som går i skolan.
Om inte jag hade haft prov imorgon så hade jag nu gjort en lista på låtar som ger mig en speciell känsla som jag inte vet varför. Den skulle börja med Romeo and Julet av Dire Straits, vad för känsla den ger mig vet jag inte. Har ingen aning om varför, men den gör det.

Det är som det som hände med Proust, han åt en kaka och fick en känsla av att allt skulle bli bra. Sen gick han och skrev sitt livsverk på +3000 sidor. Nu tror inte att jag orkar skriva så mycket, men jag kanske lyckas laga mat till mig själv idag. Vi får se.

Ha det bäst.
Be all you can be.
Sara är numera här. Hon modellerar alla sina plagg som hon har shoppat loss på idag. Det är lite synd att Sara inte har samma storlek som jag, hon köpte så fina saker. Jag är lite fylligare än henne. Inget annat.

På tal om en annan snygg snubbe så fortsätter Johnny Cash göra coola saker efter sin död. Kolla på den, or else.

När Sara lämnade mig för dagen efter att ha hämtat en jacka och en halsduk Saras kompis som hon glömde när hon rullade hem lekte jag med mig själv. För jag hade ingen annan att leka med. Jag kollade på The Butterfy Effect, som visade att det finns väldigt konstiga människor. Sen kom jag på att dom konstiga människorna lyssnar nog på Modest Mouse första skiva.

Under tiden som filmen gick målade jag naglarna och designade lite. Ett skolarbete. Här är en lten del av det arbetet


Det går ut på att man ska förbättra en hemsida, men den hemsidan jag har valt går inte att förbättra. Den är redan perfekt. lingscars.com Det känns som jag bara förstör den.

Sen läste jag klart en engelskabok. Den slutade med att huvudkaraktären (en 12-årig pojke) såg en snubbe köra upp snoppen i prutten på sin lilla kompis. Sedan kom han på att den snubben var hans egna pappa. Det blev awkward mellan dem dagen efter.

Vi hörs.
Det var ett litet LAN hemma hos Anderssons. Det var lite oplanerat och skulle egentligen vara tjejmiddag för oss tjejer, men inga tjejer ville komma. Så då blev det grabbkväll med datorer, döda sälar och väldigt mycket homo. Fast det var no homo.

Sälar låg i drevor och i högtalarna dunkade klassiker som Eddie Medusa (för Guds skull tryck på länken och lyssna på låten) och Scooter.

Senare på kvällen gick vi på en promend och turligt nog hämtade Sara hos en kompis, bar henne hem och nattade henne.
Det har varit helg de senaste två dagarna och jag har haft saker för mig. Igår var jag och bror min och shoppade loss med mormor och morfar. Eller vi shoppade inget, dom visade runt oss på stan. Dom kan stan ganska bra, så vi gick på ställen vi aldrig hade varit på. Typ som att det fanns ett torg i gamla stan, det där stockholms blodvad var. Vi åt på stadsmissionen där. Det var fint.

Sen gick vi till söder och mormor visade var hon föddes. Alla barnen i hennes familj föddes på olika adresser på bondegatan. Mormor var en riktig buse när hon var liten. En rödhårig liten spätta som gillade att bråka och göra saker som man inte fick göra.

Söder är fint. Finns inte så mycket mer att säga om det.

När vi hade gått ganska många kilometer åt bestämde vi för att äta på Pong. Det är så gott på Pong, man blir så tjock och mätt.

PS. Längtar till den dagen då jag skaffar ett par Hunter.