Det har gått ett par timmar och mitt rum är inte rent. Så jag tror att det inte blir av med städningen.

Här är en lista:
 • Ätit kragstagulasch
 • Fått vattenkylning som ska installeras imorgon
 • Ska blogga en till gång innan jag lägger mig
 • Jullov
 • Julmat
 • Nyår?
 • Presenter
 • johanrothoff.com
 • sleepingisgivingin.se
 • Sara
 • Breathe owl Breathe
Om ni vill ha något mer på listan får ni kommentera. Det är något fel med vissa webbläsare som gör att man inte kan kommentera!!! Ska fixa det nu hade jag tänkt, som tillfällig lösning får ni två knappar att trycka på. Det borde funka.


Finaste presenten, från tomten. Har alltid önskat mig ett par alldeles egna 3.5or.

Nej nu ska jag stoppa upp något hårt och kallt i min andra favorittjej, Bianca. Hon kommer nog att njuta av det jag ger henne, för hon har inget val.

PS. Jag kom på att det här hade kunna vara två inlägg egentligen, men sån är inte jag. Hej då.
Ni vet min flickvän? Hon som jag brukar prata om ibland, händer inte så ofta men hon heter Sara. Hon är så otrolig. Se på bilden.


Magi. Hon snurrar.

Och märkte ni nu hur jag sa att jag skulle städa mitt rum i förra inlägget, men gjorde inte det? Så det kommer nog inte bli så fint i mitt rum. Ska ta en godis till och döda lite folk i blackhawk. Pussisar.
I efterskott alltså. Och gott nytt år i förskott. Min flickvän har fått en ritplatta i julklapp. Så, nu vet alla det. Hon vågade inte gå ut med det i sin blogg, hon ville väl inte skryta för sina 70 eller så läsare. Stackars liten, tror hon är pibv. Inte som jag. I alla fall så har jag fått leka med hennes ritplatta och det var kul. Ni skulle få se ett mästerverk av mig om det inte vore för att jag inte har några bilder på min dator. Alla är hos Sara och Sara är (som ni har läst) på Resarö.

Jag har fått afte på min lilla tunga. Jag tror jag fick det av Sara, vilket skulle betyda att hon har gett mig en sån sjukdom som sprids via pussar. Eller nåt. Men jag gillar henne ändå. Bara att de svider. Aj aj.

På tal om jul så är det jättestökigt i mitt rum. Vilket betyder att jag måste städa lite. Och jag ska gå och göra det nu.

Om 12 minuter (när jag började skriva alltså) är det julafton. Jag är så nervös inför mina julklappar!!!! Undrar vad jag kommer att få, hoppas jag får bara bra saker och hoppas alla mina klappar överstiger värdet på mina bloggfienders klappar. För julklappar är vad julen handlar om. Och pussar från sin flickvän. Klockan 11.24 kommer hon och då ska pussas loss. Hon är den bästa flickvännen en Johan kan ha och jag hoppas att hon är min för evigheternas evighet. Jag skrev ut en bild på henne där jag tyckte hon var söt.


Den får stå där nu. Jag tycker den är så himla gullig. Man vill ju bara ta och ligga som lilla sked med henne resten av livet.

Men det är ju faktiskt julafton snart påriktigt. Jag hade tänkt skriva klart inlägget innan tolvslaget (5 min kvar! Kaos! Hets! Stress!). För att förbereda inför imorgon så har jag köpt julklappar, fixat världens fulaste pepparkakshus, druckit glögg, nubbe och öl, ätit minijulbord, klätt granen, slagit in julklappar och allmänt längtat galet. Här är några bilder från dagens julstök


Notera att toppen är helt sne och lamporna är allmänt tardiga. Jag tycker att vår gran är vacker, den är personlig. Man älskar ju ett barn som man föder även om det är lite tardigt, eller hur?


Fina va?

Nej nu hinner jag inte, måste publicera innan julafton. God jul alla. Ha det bäst.
Hur kunde hon? Sara modebloggarN Edström, aka min flickvän (kanske inte länge till????), visste inte vad couture betydde. Hon trodde det var något man hade på mackan. Så nu har jag mycket att fundera över. Så här ska det ju inte vara.

I alla fall, idag har jag klippt mig hos min darling Patricia. Sen har jag köpt julklappar. Jag lovade en bild på årets julkort, för alla ni är ju inte viktiga nog att få det.


Badass.
För att jag är viktig. Idag har jag gjort familjens årliga julkort, bild på det senare. Lika fint som vanligt. Känner er lyckligt lottade ifall ni får det. Sen har jag fixat en annan present till **** och ****. Tror dom kommer att gilla sina presenter. Efter det gjorde vi pasta carbonnara med stekfläsk för allt bacon var slut (TACK ERIK och Anna). Nu sitter Sara och gör sina presentgrejer.

Storytime! Idag när Sara och jag gosade i sängen, hon satt på mig och jag berättade hur mycket jag gillade henne så avbröt hon mig för att fisa på mig. Det var inte en vanlig liten fis som hon brukar fisa på mig, utan nästan så man undrade om hon kanske borde ha blöja istället för trosa. Men jag gillar henne ändå.

PS. Sara godkänner inte alls detta inlägg och vad hon än säger så är det sant.
Nu är skolan slut för i år. Det är sista gången jag har julavslutning på Åva Gymnasium. Kommer jag att sakna det? Ja, lite. För jag älskar skolan. Älskar att lära mig saker. Bästa jag vet. Verkligen.

Och idag har jag hängt med min bästa bloggpolare. Den bästa accessoaren en modebloggare kan ha är en annan mindre känd modebloggare. Vi shoppade och planerade inför morgondagens middag på stan. Galet kul kommer det bli gumz. Du och jag, kommer du ihåg den där festen där jag spårade och du höll upp mitt hår när jag spydde? Haha, älsk. Ingen annan är bättre än du. Saknar dig just nu.

Just det, har varit med Sara också.

Samtidigt på stan köpte jag en julskjorta (Den var röd, vid, blå och grön vilket är juligt nog för mig). Sen åt jag och min flickvän (andra bästa accessoaren en modebloggare kan ha, ute på stan. Inte på fest) på kungshallarna. Jag åt biff med pommes frites för att jag är så manlig. Sen åkte vi hem och kollade på Robinson och gjorde en julplaylist.

Lite kuriosa: För ett år sedan dagen innan julavslutningen så kollade jag om Sara och jag skulle se på samma avslutning (Stalking). I år står hon bredvid mig (Plus att jag får ta på henne) och provar kläder att ha på sig imorgon. Ibland har man tur.

Nu suckade Sara, så vi ska gå och lägga oss. God natt.
Hej kompisar, nu känner jag att jag behöver erat stöd. För det är synd om mig. Jag pluggar till ett elektronikprov just nu, som om det märks och jag kan inte alls det som vi ska kunna till provet. Så därför är det synd om mig. Och så blev min jacka med plånbok stulet ur mitt skåp. MEN VAD SKA MAN GÖRA ÅT SAKEN LIKSOM. Ingenting och tycka synd om sig själv, kanske slänga in en polisanmälan också. Men det som jag tycker är värre är att jag fick VG- på en svenskauppgift och i omdömet stod det bara positiva saker. Men klaga gör svaga människor! Och det vet vi alla, de borde inte få leva!!!!! Banne mig.

Och sen det där med månen, när man inte har kollat på den på fem minuter och sen kollar på den, då har den flyttat sig jättemycket. Det är väl därför man har datorn vid fönstret, så man kan upptäcka sånt här.

Nu tycker jag att det här inlägget blev massor av text bara, så jag får ta och lägga in en bild. Om ni har önskemål på bilder så finns det något som heter "Kommentarsfält" där ni kan skriva saker. Fältet har även en rolig knapp med en ballong som flyger uppåt. Jag är lite ny och modern med såna där saker, så jag förstår om ni inte riktigt förstår hur man använder kommentarer. Ibland är det svårt när man har IQ lägre än en dörr. Men här är bilden i alla fall.


Klockersch bild på några homeys. Nu ska jag fortsätta med pluggandet. Så tack och hej (för mig) leverpastej.
Jag har precis sett Starke Man och druckit glögg. Så man kan säga att det här är fyllebloggning. Om ni vill att jag fyllebloggar om något speciellt så tar jag emot frågor och liknande. Men jag tror ni inte hinner fråga något för jag ska gå och lägga mig tidigt, som ni förstod av titeln. Men först måste jag se på dagens avsnitt av Gyllene Knorren. Har inte sett den än.

Och jag var inte seriös om fyllebloggningen. Om jag blev full av en kopp glögg skulle Louise bli besviken. Som hon och Erik drack igår på julbord (Med familjen), hörde jag: vodka, whiskey, baileys, öl, nubbe, glögg. Dom drack nog det mesta. Men jag fick nöjet av att dricka mina (MINA EGNA) folköl. Kändes bra. Blev så packad. Kunde knappt stå.

Ibland får jag ett enormt kli i benen. Som nu, vet inte varför. Jag vill göra något åt det. Men jag kan inte. Det är säkert någon som vet vad man kan göra åt saken. Tycker bara det är jobbigt. Någon borde säga till mig vad jag ska göra, känner jag. Känns som att det är något som vill ut. Men det går ju inte. Jag har ju bara massor av ben där inne.

Jag kommer inte på något mer att blogga om, så istället för att komma i julstämning gjorde jag en bild.


Tredje advent. Snart jul. Längtar.

Jul är min favorithögtid. Varför? För då kan man sitta framför datorn utan att svettas och ha ångest.

Med den sanningen säger jag, sov gott era svin (arpare).
Nu sitter jag här och myser efter en mysig helg där alla har varit så mysiga och mysgoda. Mys, helt enkel. Mys. Mysmysmys. Mysmysmysmysmys. Myselimysmys. Jag tycker inte om ordet mys.

Det har varit helg och jag har helgat mig. Men nu är jag ensam, så då ska jag kolla på film och äta godis. Kanske döda lite terrorister och rädda världen. Sara ska gå på nattbio med sin kompis (En födelsedagspresent från Sara). Dom ska se tre filmer som börjar 24.00 och slutar runt 06.00. Jag är fett avundsjuk, eller om det inte vore så att jag hade andra planer, jag fick så många erbjudande om fest hit och fest dit. Så jag kände att det gör ju ingenting, när man är populärast i bloggvärlden. Ibland känner jag att det inte finns tillräckligt med "Johan" till alla. Men det är väl därför man har en tvilling.

Angående årets julkalender, som jag antar att alla kollar på (Dom som inte kollar på julkalendern är såna som inte förtjänar att bo inomhus, svin och Erik alltså), den är inte bra. Allt är dåligt förutom han pappan som räddar hela serien, om jag vore han skulle jag systematiskt avrätta barnen, eller skicka dom till ett arbetsläger. Hitler style. Dom förstör verkligen allt.

Här har ni en bild på mig, den hette HAHAHAHHHJOHANEFULASTIVARLDENTJOCKISHATARHONOMHAN
BORDEINTE.jpg


Ta det lugnt nu med fapandet till den här bilden, jag vill inte att någon bryter handleden på grund av mig.

Nej, nu ska jag gå och mysa lite med filmen och godis. Hej då.
Håll i era hattar, här kommer ett bra band.
Jag tror jag har gjort rätt, när man ska lägga in ett sånt där youtube-klipp. Det är en låt så man behöver ingen film, även fast han har en fin tröja i filmen. Så ja, lyssna på den. Nu vet jag inte vad som händer sen, ska jag fortsätta skriva eller bara låta det vara så här?

Har ätit godis idag.

Så, nu blev det ett riktigt inlägg i alla fall.
Igår hade jag varit ihop med min första, enda och bästa flickvän i 10 månader. Jag är minst lika kär i henne idag som jag var när jag stalkade hennes blogg för 1 år sedan. Hon är det bästa jag har, så ingen får ta henne ifrån mig. Och jag är ganska säker på att utan henne så skulle jag inte kunna existera längre.

Jag fick just ett SMS från henne där hon sa att hon vann sin innebandymatch, är inte det bevis nog? Min flickvän är bäst.

Och här är några bilder där vi äger alla andra par rent allmänt på att vara ett parSå, där ser ni. Vi är bäst.
Av min bloggning? Jag som fläskade ut inlägg igår, jag gjorde ju inget annat än att blogga igår. Man kan säga att jag definitivt fick med mina 3 inlägg per dag (tillskillnad från modedrottningen Linnea Lindblad). Så ni ska banne mig vara tacksamma för det.

Men nu sitter jag här och väntar på att lite musik ska föras över till min lilla telefon. Jag har lite bråttom, måste gå om 3 minuter. Funderar nästan på att om den inte hinner ladda över klart ta ett senare tåg. För jag vill ha musiken.

Första dagen i skolan på en vecka, är lite nervös. Hoppas ingen slår mig, eller kallar mig ful. Jag har säkert gått ner lite i vikt eftersom jag inte kunnat äta något, så det är ju positivt. Man är inte vacker förrän man är smal! Som jag brukar säga.

Ska fixa håret nu. Ha det fint, mina små hjärtan.

EDIT: Den hann inte. Bitch.
Ingen verkar förstå vad jag håller på med. Så det får bli min hemlighet när jag dör som världens mest kända bloggerska. Då kommer alla grubbla över "vad var det han gjorde egentligen, den där andra december 2010?" i sina raketbilar medan dom äter sina proteinpiller. Det ska bli min hemlighet, allt ni vanliga människor kommer förstå är att han gjorde en tokig bild.

Sug på den stora feta.

PS. Otacksamt av er.
Orkar inte hålla reda på alla era överraskningar, någon är det och klockan är 18:43.

Här sitter jag, med Kentucky Fried Chicken från London i handen, det var en present fån mamma och pappa. Det smakade lite sunkigt, precis som KFC ska smaka alltså. Man kan säga att det var min lunch, för som sagt har jag inte ätit någon lunch, för vi har ingen lunch. Men till middag fick jag reda på att vi ska äta spaghetti med köttfärssås vilket jag inte alls är taggad på. Jag har inte ätit något supergott på flera miljoner år.

Eftersom jag tycker extremt synd om mig själv just nu, funderar jag på att gå lägga mig i sängen hopkurad som en boll och gråta lite. Men jag hittade just en ficklampa, som kan underhålla mig ett tag.

Med dom här små överraskningarna så tänkte jag kanske ge er lite rolig information om mig, men jag vet inte vad det skulle vara. Så ni får en bild på mig istället, vet att ni älskar dom.


Posar lite kanske, men jag var inte så beredd på att bli fotad. Jag stod bara där och chillade.
Klockan är 17.19 och här är er tredje överraskning.

Ni slog mig, er tystnad tog mig för hårt. Jag kände era blickar så här gör man för att bilderna i bloglovin. Men jag sa ju att det var långt, svårt och väldigt haxxigt. Ni behöver kunskaper inom blogg.se API:et och kunna mekanikerna bakom RSS-flöden. Hur de skickar ut innehåll och sånt. Allt det här har jag behövt lära mig av mig själv, så jag vet inte ni kanske kan ta bort hela bloggen om ni gör fel. Jag höll på att göra det förut, bara genom att trycka på fel knapp.

Så gå och hämta en stor kopp kaffe och kanske en bulle, för nu kör vi.

Först, logga in på blogg.se och gå in på din bloggs inställningar. Sedan tryck


Spara inställningarna och sen är du klar.

Grattis, allt är över. Nu har ni era dumma bilder i era fåniga bloglovinprofiler. Det tog mycket av mig ska ni veta. Så nu vill jag ha något stort tillbaks. Ni kan kollektivt samla ihop pengar för att få in en länkning i någon storblogg. Jag har redan kommit in i en annan stor blogg. Jag tror inte hon vet det än.

Men då säger vi så. Hörs senare. Kram kram
Klockan är 16:51. Dags för andra presenten!

Nu när jag ändå sitter här tänkte jag skryta lite om hur jag har det, sitter nämligen och käkar Polo och har fotat lite. Men jag är ju ingen fotograf. Det är ju bara Sara som har lärt mig hur man gör med fotomanicken (men never mind det, för hon gör ju bara sitt bästa!)


Här är min utsikt, lyckades inte få en bild på både himlen och datorn så jag photoshoppade megapixlarna ur bilden. Köttade verkligen den, slutartiden kommer aldrig vara densamma.


Hur mitt skrivbord står, rummet blir mycket bättre nu. Men folk kan se mig och vad jag gör från gatan. Så det är ju lite läskigt för när man ska gå och fundera (lite) aldelles privat. Den här bilden är också helt styckad ur sitt bländartal. Kurvorna togs fram och RGB-värdet dödades verkligen. Slaktad kan man säga.


Och här är en bild på mig och Saras sovtröja. Som hon inte brukar sova i. Men den luktar Sara (inte creepy). Den här bilden behövdes inte photoshoppas, jag är ju med i den. Alla bilder där jag är med brukar alltid bli perfekta. Måste var mitt söta ansikte.

Ge mig nu mina dagliga komplimanger, annars blir jag sur.
Dags för första presenten, 15:28 är klockan och håll i hatten!

Som om inte att jag lade till ballonger till designen så har det nu blivit dags för lite jul här i lilla bloggen. Som ni ser har jag delat ut tomteluvor till alla och dessutom är det lussebullsbak inne i stugan på månen! Så alla är välkomna, stöka eller smula inte ner och bry er inte om bilderna på väggen. Jag är 18 och får ha såna bilder på väggen.

Men för att ni inte ska känna er för bekväma (jag är en konstnär, jag är här för att chocka) så här är en bild från sommaren. Då allt inte var -18 och folk inte klagade lika mycket på facebook. Men å andra sidan så fanns det ju ingen julmust.


Ajuste, jag tycker inte om sommar. HEJA VINTERN.
Nu när det ändå är juletid så är det ju dags att ge bort saker, så får man den där känslan av välbehag för sig själv som hela julen handlar om, fast man låtsas att den inte gör det. Så jag hade tänkt ge bort lite inlägg! Dom är tidsinställda att publiceras under dagen och kommer spruta ut lite då och då, här och var. Just nu är det två inlägg på gång, men om ni är snälla skriver jag fler. Och med snälla menar jag kommentera. Inget här i livet är gratis, inte ens på julafton.

Och en liten försmak av det som komma skall:

Här ser ni min bloglovin, den lägger upp mina bilder direkt på hemsidan.


Vissa bloggar har det (typ blogspot-bloggar) men inte blogg.se-bloggar om man inte hackar lite. Det finns säkert tusentals guider på miljontals fjortisbloggar på hur man gör det här, jag vet ju inte för jag läser inte fjortisbloggar.

Men om ni vill veta hur man gör får ni banne mig ta och säga till. För det är jättesvårt att göra och jag orkar inte skriva ett helt inlägg om det. Ni kan få det av mig, som en liten tack för att jag är bäst.

Ha så kul med att uppdatera sidan för att se om inläggen har publicerats! Förstör inte servrarna bara. Blogg.se blev så arga på mig sist.
Nästan.

Det var inte igår, mina trogna läsare. Jag skulle vilja skylla på att jag inte bloggat på två veckor för att jag har varit sjuk med halsfluss. Men jag har bara varit sjuk i 5 dagar, resten av tiden har jag inte orkat blogga helt enkelt. Haft viktigare saker för mig, men jag ser att det har inte ni. Eller så har ni varit oroliga för hur jag har mått, har nämligen haft i snitt 11 läsare (inte 11 tusen eller 11 hundra, utan 11) dom senaste dagarna. Det är erat stöd som har fått mig att må bättre. Tack älsklingar, jag ska nämna er nästan gång jag är med i TV, radio eller tar emot Nobels fredspris (Men jag tänker banne mig inte ta emot det i Norge, lusekoftor kommer aldrig att vara fashion).

Jag har då haft halfluss, för er som vet gör det jättejättejätteJÄTTEont. Jag kunde knappt svälja mitt saliv, så jag hade en liten spotthink. Den luktade inte så gott. Luktade tonsilstones. Misstänker att om jag skulle släppa lös Alice på min hals skulle hon få tonsilgasm.

Aja, så här är det att ha halsfluss i korthet: Vakna med STORA vita prickar på ena halsmandeln, gör ont. Få väldigt hög feber, ta alvedon, ringa vårdguiden, sova. Vakna, kan knappt svälja, ha ännu högre feber, ta alvedon, inte äta, sova. Vakna, ha ännu ondare i halsen, supersvullen, kan inte svälja, åka till doktorn, ta blodprov, hämta penecilin. Äta penecilin, må bättre, sova. Inte lika ont i halsen, nom nom nom penecilin, äta lite, må bättre, sova. Må ganska bra, blogga. Och det viktigaste under hela sjukdomen: inte pussa Sara. Hemskt. Tror ingen vill pussa Sara mer än vad jag vill just nu. Eller?

På plussidan av att vara sjuk så har jag missat ett matteprov, en svenska nationellaprov redovisning, städat halva huset, möblerat om mitt rum, tvättat, diskat, dansat och sjungit. Oh wait. TACK ERIK. För att du tvinga mig städa hela huset när jag hade feber och inte kunde svälja. Tycker nog att Erik skulle passa i en mustach och en ny frilla, kanske lite så här.


Klaga inte på redigeringen.

Visst var min gästbloggning fin? Hon glömde skriva att hon var bäst. För vem om inte hon var det som kom med godis till mig när jag mådde som sämst och kunde absolut inte svälja någonting. Blir faktiskt lite rörd av att tänka på det när sitter och smaskar i mig lakritsnappar (Och sväljer massor av saliv bara för att jag kan). Under hela min sjukdom så har hon tagit hand om mig, det behövdes speciellt eftersom mor och far inte var hemma. Dom tog en liten weekendresa till London för att shoppa loss (Dom kanske var på samma klubbar som du, Linnet? Kan be dom skriva ett lite gästinlägg åt dig i din blogg om deras resa). Sara är alltså bäst, helt enkelt.

Snart kanske det kommer upp lite bilder från vår exklusiva fest här på bloggen som vi hade i lördags, det var bara några få VIP som var inbjudna och dom lyckades ju spåra sönder. Det vill till och med jag läsa om. Längtar.