Nu tänker jag vara vågad och pröva en sak som jag inte har gjort på ett tag: Jag tänker ha samma färg på mina skor. Vågar jag det? Kommer jag att smälta in bland alla ultranormala, ultraocoola människor? Jag vet, jag ska ta det lugnt med mina sammafärgade skor. Jag vet vad jag ger mig in på. Önska mig lycka till så ses vi om ett par timmar. Om jag har överlevt, det vill säga.

PS. Jag märkte också något kul när jag pluggade fysik. Man kan spela free play på doffe. Då kan man leka hur mycket man vill! Jag kom upp till massor av blå planeter. Det var kul. Jag flög som en riktig delfin.
Små vänner, jag, som ni vet, skickade ut en undersökning till hela täby kommun. Massor av småbarn, särbarn och arga it-människor fick den. Man får tydligen inte gör så. Fredagen skickade jag undersökningen och måndagen efter fick jag detta mail.


Jag skulle var blockad i tre veckor. Jag blev oblockad den 26e. Jag har nu lärt mig min läxa.
Nu skulle man kunna tro att jag syftar på att jag precis kom upp till Jupiter på doffe (andra gången), jag fick ingen bild på jupiter. Google kan hjälpa er. Men höjden säger ganska mycket.


Men det är för jag är ihop med en väldigt fin flicka. Hon gör mig lycklig. Bilden är till henne. Doffe gör henne lycklig.

PS. Så fort jag ser månen tänker jag "Apollo 18".