Nu tänker jag vara vågad och pröva en sak som jag inte har gjort på ett tag: Jag tänker ha samma färg på mina skor. Vågar jag det? Kommer jag att smälta in bland alla ultranormala, ultraocoola människor? Jag vet, jag ska ta det lugnt med mina sammafärgade skor. Jag vet vad jag ger mig in på. Önska mig lycka till så ses vi om ett par timmar. Om jag har överlevt, det vill säga.

PS. Jag märkte också något kul när jag pluggade fysik. Man kan spela free play på doffe. Då kan man leka hur mycket man vill! Jag kom upp till massor av blå planeter. Det var kul. Jag flög som en riktig delfin.
Små vänner, jag, som ni vet, skickade ut en undersökning till hela täby kommun. Massor av småbarn, särbarn och arga it-människor fick den. Man får tydligen inte gör så. Fredagen skickade jag undersökningen och måndagen efter fick jag detta mail.


Jag skulle var blockad i tre veckor. Jag blev oblockad den 26e. Jag har nu lärt mig min läxa.
Nu skulle man kunna tro att jag syftar på att jag precis kom upp till Jupiter på doffe (andra gången), jag fick ingen bild på jupiter. Google kan hjälpa er. Men höjden säger ganska mycket.


Men det är för jag är ihop med en väldigt fin flicka. Hon gör mig lycklig. Bilden är till henne. Doffe gör henne lycklig.

PS. Så fort jag ser månen tänker jag "Apollo 18".
Nu mina små ska jag göra er något snällt, ni ska få höra bra musik. Det är Estlands (!!!) bidrag till Eurovision. LYSSNA OCH NJUT (Sen ska ni få höra något förargligt):

Jag sa ju att den var bra. MEN den gick inte vidare. Istället gick dåliga låtar vidare. Allihopa. Man blir så upprörd. Tur att inte finland gick vidare, kolla bara på dom.


Nu ska ni få höra om min dag:

Jag har haft skön minisovmorgoni mina sköna säng, läst massor av sidor i min bok (60 sidor kvar), sprungit, shoppat presenter för fulla muggar och spelat doffe med min flickvän och sen åkte jag hem.
Heheheheheheh nä skoja

Här har ni årets första jordgubbar (?) köpta på sergels torg, för halva halva pris. Extra söta, extra goda.


???
Folk klagar alltid på att jag uppdaterar dåligt. Förlåt.

Jag råkade skicka ut ett massmail till typ hela täby kommun. Folk blev arga på mig och skrev arga saker.

Sen har jag införskaffat mig en ny säng. Den är skön och invigd.

HEJ DÅ, ses om en vecka.
Jag får så himla mycket tuttsvett av den här hettan. Det är skönt.


Men ändå så ljuger min iPhone för mig. Notera hur på lördag står det att det ska regna. Jag har tappat allt förtroende för min telefon.
I går var det FEKKE HOS ERIK OCH JOHAN för Joel fyllde det magiska 18 (Grattis Joel! Igen). Då kom 10 pers och vi gjorde saker som man inte borde göra. Ajuste, mamma, om du läser det här, så får du inte det. Fy på dig mamma.

Vi dansade lite, låg under soffor, kaosade, spelade fotboll, alla de roliga blev roligare och Jocke berätta sin livshistoria. Det var kuuuuuuuuul. Sen gick vi på en roliga promenad för att lämna av de mindre roliga och en rolig, vi träffade på Bosse vid busshållsplatsen, typ 50 år och lite rund om magen. Han skulle inte berätta för min mamma att jag var ute. Sen hittade vi till dom här:


En spårad fekke där det vara massor av trevliga människor (och mycket mindre trevliga), jag råbondade med alla. Viktor med. Han ville inte gå därifrån, inte jag heller, men Joel ville det. Jag fick den där tjejen bredvid Joel att döpa sin iPod till Sara. Sen hittade vi någon som Viktor och Jocke kunde åka till Metal Town med.

Vilken afton.

Jag tar emot requests på bilder. Här har vi vad jag kallar Bugaren 2.0, från den väldigt välkända bilden Bugaren. Sara vet exakt vilket datum den kan finnas i min bilddagbok, hon får länka senare!

Detta är speedbloggning på högnivå, jag ska skriva mer senare.

Ja, såhär i efterhand har jag inte så mycket mer att tillägga. Den här bilden är tillägnad Sara för hon ville ha en sån. Och jag inviger mitt nya linne, för det är varmt.
Fjodor Dostojevskij, mannen i mitt liv. Han kunde ett och annat. Jag skulle läsa boken Brott och Straff i dag, en klassiker från 1866. Herregud. Vilken bok. Mitt mål var att läsa 400 sidor (utav 663), typ som när jag sträckläste Twilight. Lite eller hur? Med tanke på vilken BRA bok jag har valt att läsa, sidorna bara FLYGER förbi.

Eller vad säger du, bissa?Hon har rätt. Boken suger. Är fast på sidan 80 (av 663!!!) och orkar inte läsa mer. Ska läsa till sidan 400 till slutet av helgen i alla fall. Men i morgon är det fekke så då hinner man inte läsa. Måste fixafixafixa, fiskdamm, godis, chips och läsk! Ryska posten är måste för att ett disko ska vara lyckat. Det såg jag på Eva och Adam.

Om ni undar så hittade jag en bild på min flickvän i iPhone. Hon är jättesöt och jag saknar henne.
ALICE jag tror du förstod vad jag skulle blogga om.OMOGMOGMOGMGO. Jag råkade kolla på massor av olika liveframträdanden så jag blev lite pumpad. Men dom är bäst och jag måste se dom. Dalhalla blir det. Jag orkar inte vänta på deras nya skiva. Dalhalla kanske tar slut. Och för att få med Sara kanske jag kan betala hennes biljett som en present, men säg inte det till Sara för hon sa att hon kunde betala själv. Och man vill ju inte spendera pengar i onödan! Eller jo det vill man. På Sara vill man. Även fast det är hon som gör det på mig. Min suga momma.

På tal om Arcade fire, har jag sagt att dom är bäst? Lyssna på dom, sen blogga om dom. (JAG KOLLAR PÅ DIG, LINNET)

Nu ska jag äta en Wich.
Jag vågar inte logga in på msn, ty jag råkade acca en gammal kompis från Saudi. En brittisk fjortis som jag inte gillar att prata med så nu vet jag inte vad jag ska göra. Usch nej. Jobbigt läge. Jag får fortsätta stå på lur i Visa som Offline läge.

Kungsträdgården och 3 Wich i dag då. Det bästa med dagen var att jag fick se två japaner fota saker. Roligast jag varit med om på länge. Här har vi en rackare:Så coola. I alla fall, trevligt sällskap i dag tjejer! We go girls!

PS. Jag nämns i en jättekänd blogg, bloggen! http://linnealindblad.blogg.se/2010/may/100507.html wowoowo!!!!!1
HDR. Vet, jag är grym på att redigera bilder. Ser ni hur det är ringar runt alla skarpa konturer? = Lyckad HDR. Vet ni vad som hade gjort den här bilden superbäst? Bokeh.

Tillbaka till outfitten dårå:
  • Skjorta från Topman
  • T-shirt från Carlings (Nej, det är inte Rick Astley på den hahahha gumz <3<3<33)
  • Jeans från Cheap Monday
  • Skor från Converse
Anledningen till att jag lägger upp den här och inte på min bdb är för på alla mina DO's har jag haft de där jeansen (EMBARRASSING). Men men, så går det ibland. Jag vet att ni älskar mig ändå.
PS. Jag funderar på att bara lägga upp bilder på mig i den här bloggen? Skulle bli en så mycket snyggare blogg då. Vad tycks?
Det står väldigt dåligt när man har fått nya kommentarer. Jag hade fått 6 stycken av mina (Saras?) favoritlärare. Alla stöttade mig. Väldigt gulligt av dem. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att Jonas läser bloggen. Jonas, du är lite elak, läs inte min blogg. Men sen hade jag fått en väldigt random kommentar på ett random inlägg. Jag kanske har missat något, och om jag har edit:ar jag detta inlägg fort som fan. Annars blir det pinsamt. I alla fall, meddelande:

Postat av:

han kan visst svara dummer

2010-05-06 @ 17:03:02

(http://johanharenblogg.blogg.se/2010/april/ata-glass-tva-ganger-pa-en-dag.html)

Konstigt, eller hur? Eller kanske inte. Nå, vem av er vare? Jag råkade publicera IP:et. Förlåt 82.182.15.75. Du och jag kanske kan ta en bloggfika någon dag, fota och äta sallader du vet.

Jag tänkte avsluta detta inlägg med en bild på mina mest lyssnade låtar under den senaste tiden, eller hur det nu funkar med top lists.Jag gillar alltså att sova mycket.
Denna sovmorgon har jag rakat mig. Om jag rakar mig tillräckligt kanske jag får skägg som Gandalf. Eller hur???

Och jag hittar inte mina nycklar. De ligger förhoppningsvis hos Sara. Så jag måste undersöka saken. Annars är det synd om mig.

kisses xOxoxxxxoxx <3<3
Okej, jag börjar nu misstänka att det är en geometrisk talföljd. För Christerbabe har gått genom hur man summerar en sådan när gränsvärdet går mot noll. Jag ska påbörja svenska och vänta tills Erik kan komma hem och hjälpa mig. Han har klippt sig. Undrar om han blev fin.

Jag drack en smoothie, sen märkte jag att jag hade en prick på näsan.Stackars liten. Porplåster kan säkert fixa den.

EDIT: Det borde inte vara så svårt. Erik kom hem. Han var fin i håret, men han kunde inte ge mig de svar jag ville ha till matten.

Jag frågar alla kontakter på MSN, utan resultat. Nu orkar jag inte skriva mer om det. Puss på er. Mest Sara.
Därför sitter jag här! Och skriver ett inlägg. Men inte bara därför, utan även för jag borde göra matte. Som vanligt när jag ska blogga, alltså. Jag vet inte riktigt hur man summerar en rekursiv talföljd, någon som kan hjälpa mig? Speciellt att summera en där n går mot oändlighet. Finns säkert någon smart grej som man kan göra.

Jag och hon-som-jag-inte-behöver-skriva-namne-på-för-jag-skriver-om-henne-typ-hela-tiden-och-mina-4-läsare-känner-henne-väl såg på derby och bio i går. Den där Wes Anderson snubben är ju riktigt bra på att göra film. Verkligen. Bara därför måste jag plocka fram en bild på honom. Uno momento.Så. Jag tycker att han är väldigt lik en annan snubbe. Från That 70's show (SOM JAG HOPPAS ALLA HAR SETT). Han är lik den där killen som kom in senare i serien. Han som inte jag tycker om. VÄNTA.Se. Om jag sa att det var samma kille skulle ni tro mig. Det är som Will Ferrel vs trummaren i Red Hot Chili Peppers. Kolla upp det. You will shit bricks.