Det som jag tycker är häftigt med månen är att om man stirrar på den så ser man att den rör på sig

3kommentarer

Hej kompisar, nu känner jag att jag behöver erat stöd. För det är synd om mig. Jag pluggar till ett elektronikprov just nu, som om det märks och jag kan inte alls det som vi ska kunna till provet. Så därför är det synd om mig. Och så blev min jacka med plånbok stulet ur mitt skåp. MEN VAD SKA MAN GÖRA ÅT SAKEN LIKSOM. Ingenting och tycka synd om sig själv, kanske slänga in en polisanmälan också. Men det som jag tycker är värre är att jag fick VG- på en svenskauppgift och i omdömet stod det bara positiva saker. Men klaga gör svaga människor! Och det vet vi alla, de borde inte få leva!!!!! Banne mig.

Och sen det där med månen, när man inte har kollat på den på fem minuter och sen kollar på den, då har den flyttat sig jättemycket. Det är väl därför man har datorn vid fönstret, så man kan upptäcka sånt här.

Nu tycker jag att det här inlägget blev massor av text bara, så jag får ta och lägga in en bild. Om ni har önskemål på bilder så finns det något som heter "Kommentarsfält" där ni kan skriva saker. Fältet har även en rolig knapp med en ballong som flyger uppåt. Jag är lite ny och modern med såna där saker, så jag förstår om ni inte riktigt förstår hur man använder kommentarer. Ibland är det svårt när man har IQ lägre än en dörr. Men här är bilden i alla fall.


Klockersch bild på några homeys. Nu ska jag fortsätta med pluggandet. Så tack och hej (för mig) leverpastej.

3 kommentarer

alize (katt91_z @ pa)

14 Dec 2010 20:35

asså omg ^^ ^^ sååååå fuuul bild xD ta bort!!!! ^^tycker så himla synd om dig gubben<33

i will love you forever. no matter what.<33 ^^ xD så glad att vi äntligen vågade träffas utanför playahead... vad hade vi annars gjort utan varandra? <3 ^^

johan <3 alice

(på ett kompissätt såklart ^^<3) oj, hihi nu blev det lite mycket text. hoppas allt löser sig.

jag finns här för dig.

men som sagt, ta bort bilden ^^ <333 xD

Erik

15 Dec 2010 08:40

lol

Millmill

15 Dec 2010 20:37

Jag ser inte månen härifrån. :( Det är för mörkt ute, så det enda jag ser i fönstret är lampornas reflektioner.

Kommentera

Publiceras ej